23948sdkhjf

Dødsfald: Repræsenterede essensen af dansk design

Tirsdag i sidste uge sov BoConcepts medstifter Tage Mølholm ind

Administrerende direktør for BoConcept Mikael Kruse Jensen har på vegne af virksomheden sendt mindeord om stifter Tage Mølholm, Herning, der er død i en alder af 96 år

Gennem sit liv var Tage Mølholm vidne til den udvikling, som BoConcept har gennemgået i mere end 70 år. I begyndelsen spillede han en aktiv rolle i firmaets drift, og senere - da hans søn, Viggo Mølholm, stod i spidsen for firmaet - fulgte han aktivt med fra sidelinjen.

Men også i de senere år fortsatte Tage Mølholm med at følge udviklingen i BoConcept med stor interesse.

For bare et år siden lagde han vejen forbi BoConcepts hovedkontor i Herning for at deltage i fejringen af 50-årsjubilaren Tonny Kylkjær. Her spurgte han ivrigt ind til udviklingen i firmaet og udtrykte glæde over gensynet med mange af de kolleger, som også var ansat i virksomheden, da han selv var en aktiv del af firmaets hverdag, og som stadig er med til at gøre en forskel og videreføre de værdier, som BoConcept er bygget på.

Ånden lever videre

Selvom Tage Mølholm er gået bort, lever mange af de værdier, som han stod for, videre i BoConcept og i vores måde at drive forretning på.

Tage Mølholm var en dygtig møbelsnedker, og han forstod at kombinere elegant funktionalitet med traditionelt håndværk og materialer i høj kvalitet. Han var en pioner inden for møbelproduktion med fokus på essensen af dansk design. Resultatet af Tages arbejde var tydeligt: Ikoniske designmøbler, som aldrig går af mode.

Mens verden omkring os har forandret sig, bestræber vi os på at være lige så passionerede for dansk kreativitet og håndværk, som Tage Mølholm var.

I mere end 70 år har vi skabt tidløse møbler - med et moderne og innovativt twist. Møbler som aldrig går af mode. Dette er helt i tråd med Tages ånd og er én af årsagerne til, at BoConcept - såvel i Tage Mølholms tid som nu - har udviklet sig fra et lille møbelsnedkerværksted til en virksomhed med et enormt vækst- og udviklingspotentiale.

BoConcepts design og håndværk vil altid være inspireret af vores fortid og af Tage Mølholm.

Vores tanker går til Tage Mølholms familie. Æret være hans minde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078