23948sdkhjf

Pavillon med egen energistation

Nu tilbyder ABC Pavilloner leje af energistationer sammen med deres pavilloner

ABC Pavilloner mellem Silkeborg og Ikast tilbyder nu udlejning af energistationer, når man lejer en af virksomhedens pavilloner.

Energistationen er en særskilt boks, som monteres ved siden af modulbyggeriet. Den indeholder en varmepumpe, som udnytter varmeenergien fra luften til at opvarme luft i og vand til pavillonen. Således skal man blot have adgang til 230 volt, og man har fuldt funktionsdygtige og opvarmede rum med varmt vand.

ABC Pavilloner peger på, at energiforbruget ved anvendelse af en energistation er mindre end ved andre løsninger.

- Når man sammenligner energiforbruget ved en energistation med eksempelvis fjernvarme og naturgas, vil det i de fleste tilfælde være mere energieffektivt at vælge en varmepumpe. Samtidig kigger mange af vores udlejningskunder ind i, hvordan de i højere grad kan reducere deres CO2-udledning, hvilket en energistation kan bidrage til, siger ABC Pavilloners Michael Jensen i en pressemeddelelse.

ABC Pavilloner mener, at udlejning af pavilloner med energistation især er relevant, hvor der ikke er andre muligheder for opvarmning end via strøm. Det kan for eksempel være i områder, hvor fjernvarmenettet ikke er nået frem, eller hvor en midlertidig tilslutning til fjernvarmenettet vil være økonomisk ufordelagtig.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093