23948sdkhjf

Actona udvider produktionen

Polsterproduktionen i Ukraine øges med cirka 20 procent inden for den nærmeste fremtid, og samtidig er der flere nye sofamodeller på vej.
Actona optimerer og udvider igen sin polsterproduktion i Østeuropa. Den danske møbelkoncern har taget en spritny produktionshal på 4.100 m2 i brug, og det totale fabriksareal runder dermed 9.600 m2.

- Indtil nu har kapaciteten hos vores selskab, Ambiente i Ukraine, været 100 procent booket til få store kunder - men nu åbner vi også op for andre kunder, fortæller marketing manager Charlotte V. Kristensen.

Med den nye udvidelse af kapaciteten vil Actona være i stand til at fylde cirka 120 lastbiler pr. måned. Dette vil gradvis blive forøget hen over de næste 12 måneder til en maksimal kapacitet på omkring 200 biler.

- Vi har ligeledes sat nye tiltag i gang inden for kvalitetssikring og produktudvikling, og vi forventer at kunne lancere 6-7 nye sofamodeller i den nærmeste fremtid og hermed øge vores produktion med cirka 20 procent, oplyser Charlotte V. Kristensen.

Actona realiserede i 2011/12 en omsætning på 1,24 mia. kr. Det var tredje år i træk med milliardomsætning. Samtidig lykkedes det at seksdoble nettoresultatet fra 7,85 til 46,31 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078