23948sdkhjf

Kæmpe distributionscenter skal dække den iberiske halvø

Jysk har købt 274.000 kvadratmeter i Spanien til et distributionscenter med 150.000 pallepladser

Nord for Valencia i byen Almenara har Jysk købt en grund på størrelse med en kvart soveby. 274.000 kvadratmeter eller hvad der svarer til 400 parcelhusgrunde dækker Jysks nyindkøb. Udover distribution vil centeret også blive hovedkontor for Jysks aktiviteter i Spanien og Portugal, hvor Jysk i forvejen beskæftiger 1.400 medarbejdere i 150 butikker.

- Vores nye distributionscenter i Almenara bliver næste skridt i styrkelsen af vores logistiksetup. I november sidste år indviede vi det nyeste distributionscenter i Ungarn, og vi er i øjeblikket ved at tegne endnu et i Holland. Takket være vores fortsatte vækst er vi nødt til at investere i mere logistikkapacitet, så vi fortsat kan levere vores gode skandinaviske tilbud til vores kunder, siger Ole Thomsen, EVP Logistics hos JYSK i en pressemeddelelse.

Distributionscenteret skal stå færdig i 2027/28 og bliver bygget som et højlager med 150.000 pallepladser. Jysk forventer, at det ny distributionscenter og hovedkontor bliver arbejdsplads for omkring 250 medarbejdere.

JYSK har købt grunden af den spanske, familiedrevne Bertolin Group.

Her skal det ligge

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097