23948sdkhjf

Navnenyt: Tidligere Troldtekt-direktør Peer Leth i bestyrelsen hos Moland Group

Moland Group er en af de større leverandører af byggematerialer, og nu har gruppen fået en mand med overordentlig god forstand på akustik i bestyrelsen

I Moland-gruppen finder man Moland A/S, som primært leverer trægulve, Wimex ApS, som leverer terrassebrædder i både træ og komposit, og seneste tilføjelse er Forzes A/S, som leverer akustikpaneler.

Og netop akustik har Moland Groups nye bestyrelsesmedlem Peer Leth god erfaring med. I næsten 17 år stod Leth i spidsen for Troldtekt A/S. Peer Leth skal sidde i bestyrelseslokalet hos en virksomhedsgruppe, som i 2022 omsatte for 319 mio. kr. Moland Gruppen er omsætningsmæssigt ikke helt på højde med Troldtekt, som i 2022 rundede en halv mia. kr. i omsætning.

Koncerndirektør i Moland Group, Carsten Rønberg, udtrykker stor tilfredshed med tilføjelsen af Peer Leth til bestyrelsen. 

- Vi er meget glade for, at Peer har sagt ja til en bestyrelsespost hos os. Vi ser frem til at drage nytte af Peers erfaring og ekspertise, og vi er overbeviste om, at han vil spille en central rolle i at sikre Moland Groups fortsatte vækst, siger Carsten Rønberg. 

Sidste år skiftede Peer Leth Troldtekt ud med europaller, da han satte sig i direktørstolen hos Dansk Træemballage. Der sad han imidlertid ikke længe, for allerede i september i år skiltes Peer Leth og Dansk Træemballages veje.

Peter Jensen, som havde været Dansk Træemballages direktør i en halv menneskealder før Peer Leth, satte sig i direktørstolen igen, og dengang sagde Jensen om Peer Leths korte visit, at man ”skiltes i god ro og orden. Det er den slags, der sker i større virksomheder, og det er så også sket her.”

Peer Leth er 58 år, og blandt andet uddannet fra Aarhus Business Collage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062