23948sdkhjf

Møbelproducent konkurrerer om titlen som 'Årets Læreplads'

Den vestfynske klassikerproducent Carl Hansen & Søn er med i opløbet

”Årets Læreplads” går hvert år til en virksomhed der fagligt, socialt, kollegialt og ledelsesmæssigt har udmærket sig, og det er eleverne og lærlingene selv, som indstiller virksomheden.

I år er Carl Hansen & Søn med i opløbet, og klassikerproducenten konkurrerer med Sønderborgs OJ Electronics (HVAC-kontrollere, Heating, Ventilation, Air-Condition) og Færdselsstyrelsen i Aalborg.

Hos Carl Hansen & Søn er Asbjørn og Julie lærlinge, og de er så glade for at stå i lære hos klassikerproducenten, at de har indstillet virksomheden. Når de ikke lærer møbelsnedkerkunsten hos Carl Hansen & Søn, er de elever på henholdsvis Syddansk Erhvervsskole i Vejle og Skive College noget længere nord på.

”Prisen hylder de virksomheder og organisationer, der tager vare på deres elever og lærlinge, og giver dem et skub med på vejen,” skriver Fonden for Entreprenørskab i en pressemeddelelse. Udover den entreprenante fond står også Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier bag prisen.

Anerkendelsen er givet hvert år siden 1999, og vinderne er virksomheder af enhver art. I 2022 vandt det Horsens-baserede malerfirma Rosenberg A/S, og året før var det Fynbus.

Den endelige vinder afsløres den 7. november 2023 hos Dansk Arbejdsgiverforening i København. Over 400 lærlinge har stemt på henholdsvis årets læreplads og årets innovative læreplads.

Arla Foods, Maxi Zoo og Terma er med i opløbet om titlen som årets innovative læreplads.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079