23948sdkhjf

Konkursramt Løvens Hule-virksomhed lever: Esbjerg-rigmand ser stort potentiale

Esbjerg-rigmanden Tonny Nielsen Bruun har brugt denne uges husholdningsbudget. 607.000 kr. har han betalt for konkursboet af den Ribe-baserede Minifabrik

Virksomheden Minifabrikken lever videre. I slutningen af august gik virksomheden konkurs, og Tonny Nielsen Bruun har købt boet. Han er manden bag web-succesen Nicehair.dk, som han har solgt til Egmont-fonden for et 3-cifret millionbeløb.

607.000 kr. bød esbjergenseren for Minifabrikken.

- Og buddet blev 607.000 kr., fordi syv er mit lykketal, siger Tonny Nielsen Bruun til Wood Supply.

Virksomheden har i dens nuværende form et stort potentiale, men vi har også egne ideer til, hvad vi kan tilføje til det univers, som Winnie har skabt. Tonny Nielsen Bruun, Nicehair.dk-stifter

Adspurgt, om det var et greb i lommen, siger Nielsen Bruun, at han ”i hvert fald ikke skulle spørge i banken”.

- Man aner ikke, hvad man skal byde på et konkursbo. Om jeg skal byde 500.000 kr. eller 700.000 kr. er ikke så vigtigt, hvis jeg tror på projektet. Jeg har fået at vide, at jeg skal være glad for, at jeg har budt de 7.000 ekstra, siger Tonny Nielsen Bruun med reference til lykketallet.

Tonny Nielsen Bruun regner til en begyndelse med at investere 1,5 mio. kr. i projektet, og det er inklusive indkøb af Minifabrikken til konkurspris.

Facebook-opslaget

Minifabrikken er stiftet af Winnie Løkkegaard, og det er også Løkkegaards kreative hjerne, som har skabt virksomhedens produkter. Fabrikken sælger blandt andet forskellige interiørkreationer i laserskåret træ.

Jacob Risgaard, der i forbindelse med Løvens Hule investerede 200.000 kr. for 20 pct af selskabet, trak sig i januar fra ejerkredsen. Siden har Winnie Løkkegaard ejet selskabet alene.

Efter et stresshug i det tidlige forår har Winnie Løkkegaard måtte drosle ned for aktiviteterne. Hun har solgt den fysiske butik i Ribe, og i slutningen af august forsøgte hun på de sociale medier Facebook og Linkedin at finde en køber af de tilbageværende aktiviteter.

Et af de opslag så Tonny Nielsen Bruun.

- Jeg skrev faktisk en mail til Winnie, da hun på Facebook skrev, ”skal du være den nye ejer af Minifabrikken”, siger Tonny Nielsen Bruun.

- Den mail fik jeg ikke svar på i en to-tre uger, men det havde en naturlig og forståelig forklaring. Men så blev vi kontaktet af en advokat, da det var tid til at sælge konkursboet. Efter forlydende var der rigtig stor interesse for konkursboet, og det kan man godt forstå. Winnie er jo sindssygt kreativ, visuel og forstår at lave webshoppen indbydende, siger esbjergenseren.

Tonny og kæresten driver fabrik

Og således er Tonny Nielsen Bruun nu ejer af et stk. minifabrik.

- Tanken er, at min kæreste skal være den kreative sjæl i Minifabrikken, og jeg skal være talmanden. Jeg har jo arbejdet med online-markedsføring før, siger den tidligere nicehair-ejer.

Tonny Nielsen Bruun og hans kærestes intention er at fastholde Minifabrikkens sjæl, men også at udvikle konceptet, så fabrikken ikke blot sælger egne produkter, men også brands som passer ind i virksomhedens univers.

- Winnie er for eksempel kendt for hendes kaffe-relaterede produkter, og så er det næsten oplagt, at Minifabrikken også sælger en lækker kaffemaskine, siger Tonny Nielsen Bruun.

- Virksomheden har i dens nuværende form et stort potentiale, men vi har også egne ideer til, hvad vi kan tilføje til det univers, som Winnie har skabt. Og så er der i øvrigt en grund til, at jeg har det her projekt sammen med min kæreste. Hun er også en kreativ sjæl, som har øje for forretningsudvikling, brugskunst og boligindretning.

Det er Tonny Nielsen Bruuns forhåbning, at Winnie Løkkegaard kan tilknyttes i en freelance-rolle, hvor hun i samarbejde med Bruun Nielsens kæreste giver Minifabrikken yderligere kreativ dybde.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078