23948sdkhjf

Navnenyt: Træplejeproducent henter ny salgschef

Den 1. september havde Torben Olsen første dag som den nye salgschef hos Woca Denmark, der står bag Trip Trap Woodcare.

Den 53-årige kommer med adskillige års brancheerfaring fra blandt andet Junckers og har senest haft titel af sales manager hos Efapaint.

– Jeg er begejstret for at blive en del af Woca Denmark og påtage mig ledelsen af salgsteamet. Det, der tiltrak mig ved stillingen, er den markante vægt, virksomheden lægger på træ og træpleje. Dét er noget, som Woca Denmark er verdensmestre i, udtaler den nyslåede salgschef i en pressemeddelelse.

Med mere end 20 års erfaring inden for salg og ledelse har Torben Olsen iølge Woca Denmark en veldokumenteret historie med at generere vækst og opnå salgsmål. Han har tidligere arbejdet med både nationale og internationale kunder og besidder en dybdegående forståelse for træplejeindustrien, og hans nye arbejdsgiver forventer, at Torben Olsens ekspertise og indsigt vil spille en afgørende rolle i Woca Denmarks fremtidige strategi.

– Det primære fokus vil være rettet mod det danske marked, både inden for detailkæderne i brandet Trip Trap Woodcare og til det professionelle marked til gulvslibere, møbelindustrien og lignende. For Woca-brandet er vores ambition at udvide vores tilstedeværelse i de øvrige nordiske markeder i tæt samarbejde med vores loyale danske kunder. Woca Denmark er allerede repræsenteret i over 60 lande, hvilket giver os en solid erfaring med internationale markeder, udtaler han om de kommende planer for virksomheden.

Torben Olsen vil i sin nye stilling være ansvarlig for at udvikle og implementere salgsstrategier, udvide kundebasen og styrke Woca Denmarks position som leverandør af træplejeprodukter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094