23948sdkhjf

Køkkenfirma får ny direktør

22. september 2023 overtager Kristian Munk-Schaltz posten som direktør for Boform fra Sten Hatting Søgård

Aalborg-virksomheden Boform, der udvikler og producerer snedkerkøkkener, henter ny direktør i egne rækker. 

Kristian Munk-Schaltz, der gennem de seneste to år har bestredet posten som produktchef i virksomheden overtager direktørposten fra Sten Hatting Søgård, der i stedet indtræder i Boforms bestyrelse.

Den nye direktør skal lede firmaet i samarbejde med den øvrige ledergruppe, der består af salgs- marketingschef Joan Dalsgaard Pedersen, økonomichef Debbie Hougaard Sølvkjær og produktionschef Lasse Mæng Ambrosius.

Ejer bliver bestyrelsesformand

Sten Hatting Søgård tiltrådte i 2022 som interim adm. direktør for Boform og har gennem det sidste halvandet år været drivende i en forandringsproces, der har til formål at positionere og konsolidere firmaet som leverandør af high-end snedkerkøkkener på det danske og det skandinaviske marked.

Carsten Friis, der siden 2019 har været en del af Boforms ejerkreds og i 2022 overtog 100 procent af aktierne i selskabet, indtræder selv som bestyrelsesformand for at sikre en tæt sparring med det nye ledelseshold i transitionsfasen.

- Kristian Munk-Schaltz har relationer helt tilbage til Boforms stifter, Ove Skov, og har stor respekt for det, der er opbygget gennem de forløbne 40 år. Kristian er håndværker helt ind til benet og forstår både produktet og Boforms særkende til den mindste detalje, forklarer Carsten Friis.

Boform A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 5,0 14,6
Resultat af primær drift -12,5 -0,9
Resultat før skat -13,6 -1,6
Årets resultat -9,1 -1,3
Balancestatus 16,8 11,6
Egenkapital -17,3 -8,2
Antal ansatte 31 25
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094