23948sdkhjf

Møbelfamilie går hver til sit – femte generation vil noget andet

I fem generationer har familien Gade arbejdet og handlet med møbler. Nu lader det dog til, at Annette Juul Gade bliver den sidste.

Det skriver Nordjyske.

Annette Juul Gades søn og femtegenerationsarvtageren Martin Gade Pedersen har valgt en ny levevej, og er derfor stoppet som medejer af familievirksomheden Møbel Salg. Håbet om at give faklen videre er dog ikke helt slukket.

– Jeg har to børnebørn, hvoraf den ene allerede har været med i en videofilm for forretningen. Det er dog lige tidligt nok at skrive kontrakt med dem. Men man kan aldrig vide, hvor det ender, siger Annette Juul Gade til avisen.

Møbel Salg, der i 2019 flyttede fra Aalborg til nærliggende Tylstrup, har haft sorte tal på bundlinjen i fem af de seneste seks år, og Annette Juul Gade fastslår, at hun ikke har planer om at forlade forretningen inden for de kommende femten år. Hun understreger dog, at hun kommer til at savne samarbejdet med sønnen.

– Martin har været stærk på webdelen og god til at se tingene oppefra. Han er meget rolig af sind, hvilket har givet et godt overblik til at træffe de rigtige beslutninger, siger Annette Juul Gade, der dog ikke er klar til at lade hvem som helst erstatte den nu tidligere medejer.

– Jeg vil gerne have en lignende profil igen på et tidspunkt. Men vi tager ikke alle og enhver ind. Dels fordi vi er så små, som vi er. Og dels fordi vi har nogle værdier, som vi sætter ekstremt højt, hun til Nordjyske.

Martin Gade Pedersen, der ifølge CVR har været en del af ejerkredsen siden 2011, vurderer selv, at han forlader foretagendet på et tidspunkt, hvor forretningen befinder sig et godt sted.

Derfor har han ingen betænkeligheder ved at stoppe nu.

– Jeg har brug for at prøve noget andet. Jeg har arbejdet med butik og webshop i 13 år, og jeg kunne mærke, at det var det kapitel for mig, siger Martin Gade Pedersen.

Den tidligere møbelhandler har ifølge sig selv altid en masse idéer kørende, som han nu vil prøve af andetsteds.

– Nu vil jeg forsøge at bruge mine erfaringer og kompetencer indenfor websalg til at hjælpe engros- eller produktionsvirksomheder med at øge deres salg til slutbrugeren, siger Martin Gade Pedersen til Nordjyske.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503