23948sdkhjf

Hollandsk duo designer for Pressalit

Den danske producent af badeværelsesdesign vil sikre markedspositionen gennem samarbejde med stærkt hollandsk makkerpar.
I samarbejde med det hollandske designerpar Scholten & Baijings har Pressalit Seats udviklet en design kollektion; ”Colour Blend”, og hos Pressalit håber man på den baggrund at bringe de stærke designtraditioner ind i fremtiden.

- Vi havde store forventninger til de unge designere, og vi er ikke blevet skuffet. De arbejder med grafik og farver på en meget udforskende og forfriskende måde, som passer rigtig godt sammen vores virksomhed og vores vision om at tage ejerskab på designet i den kategori, som vores produkter figurerer i, fortæller Pressalits ordførende direktør Dan Boyter.

Ambitionen er at åbne forbrugernes øjne for, at toiletsædet kan anvendes som styling-element og herigennem tiltrække et nyt, ungt og globalt publikum. Hermed skal den nye kollektion vise vejen for, hvad man generelt kan forvente fra Pressalit Seats fremover.

En fascinerede designhistorie
Scholten & Baijings er internationalt anerkendt for sit design og har modtaget flere priser; senest en Wallpaper Design Award for ”Best Sideboard” i 2013. Parret er også blandt de nominerede for en Harrie Tillie Award i 2013.

Den unge duos design er særligt kendetegnet ved et grafisk udtryk af geometriske former, sprøde nuancer og, frem for alt, overraskende detaljer. I Danmark forbindes Scholten & Baijings nok først og fremmest med interiørprodukter fra virksomheden Hay, men nu er det altså toiletsædernes tur til at komme i hænderne på de hollandske designere.

- Danmark har en meget stærk og fascinerende designhistorie, og samarbejdet med Pressalit Seats var for os en spændende mulighed for at være med til at føre historien om dansk toiletdesign ind i fremtiden. Pressalit Seats er meget professionelle, og vi har fra starten været inspireret af deres arbejde med eksklusive og bæredygtige materialer. God kvalitet betyder meget for os, så det var helt oplagt at indgå i samarbejdet, fortæller designer Carole Baijings.

De nye prikkede toiletsæder blev præsenteret i en stop-motion film sammen med udvalgte produkter fra Colour Blend-kollektionen under ISH-messe i Tyskland tilbage i marts måned. ISH er verdens største udstillingsvindue for innovativt badeværelsesdesign, energivenlig opvarmning, installationsteknologi og vedvarende energi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125