23948sdkhjf

Køkkenkæde åbner tre nye butikker

I bestræbelserne på at sikre den nordiske førerposition har HTH for tiden travlt med at åbne nye butikker.

I sidste uge åbnede kædens fjerde finske butik, denne gang i Lathi i det sydlige Finland, hvor nuværende HTH-forhandler Tia-Maria Pakkanen også kommer til at stå ved roret.

Det oplyser køkkenkæden i en pressemeddelelse. 

– Det er en ikke uvæsentlig del at udnytte HTH´s stærke netværk af succesfulde forhandlere når vort nuværende foot print af butikker udvides, lyder det fra Mikael Boye, retail estate og market development manager, der understreger, at den Nobia-ejede køkkenkæde ser stort potentiale på det finske marked.

Der er dog også plads til ekspansion på de hjemlige græsgange, hvor en af to nye butikker netop har slået dørene op. Trods modvinden i markedet har HTH således åbnet en 600 kvm stor butik i Grenå, der er indrettet med henblik på at imødekomme både erhvervssegmentet og de private kunder.

– Det er i tider som disse, at fremtidens vindere findes og derfor er jeg også utrolig stolt over, at vi i HTH følger vores strategi og fastholder vores langsigtede plan, udtaler Freddy Kloster Nielsen, Country Manager for HTH’s danske franchise-butikker.

Endelig er endnu en dansk butik på tegnebrættet, nemlig på Amager hvor franchisetager Thomas Fabrin ved indgangen til 2024 er klar til at byde køkkenkunderne inden for.

– Vi ser et betydeligt uudnyttet potentiale på Amager og med rekruttering af en erfaren og dygtig profil fra branchen, fandt vi igennem målrettede drøftelser et fælles afsæt og det blev herigennem klart, at Thomas’ dedikation til missionen var foreneligt med HTH’s ambitioner, fortæller Jesper Gylling Olsen, direktør for internationale brands hos Nobia. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079