23948sdkhjf

Køkkenfirma overtager køkkenfirma

Med overtagelsen af P.O Køkkener har OK Køkkenrenovering sikret sig en ny konsulent og en konkurrent mindre i det sjællandske.

Køkkenrenoveringskæden, der melder om heftig vækst i den seneste tid, får med P.O-stifter Poul Offersen et erfarent kort på hånden i kædens Sorø-afdeling. Den udlærte snedker har siden 1985 renoveret og monteret mere end 5.000 køkkener, og han ser god ræson i at skifte tilværelsen som selvstændig ud med en som konsulent.

– Sammensmeltningen giver rigtig god mening, da vi deler samme værdier om at bygge på genbrugstanken og bevare grundelementer og modernisere og optimere køkkener med skræddersyede løsninger. Efter mere end 35 års montørarbejde passer det mig godt at indtage en ren konsulentrolle, der fratager mig for fysisk hårdt arbejde de sidste ti år af mit arbejdsliv, siger 58-årige Poul Offersen i en pressemeddelelse.

Steffen Kisselhegn, der er direktør hos OK Køkkenrenovering på Sjælland, glæder sig over at have en ny erfaren snedker med på holdet.

– Vi er en kæde i hastig vækst og har brug for erfarne konsulenter med en faglig ballast, der formår at holde hovedet koldt også i pressede tider. Poul Offersen er en selvstændig og fagligt kompetent snedker med et solidt kendskab til både branchen og benarbejdet, og vi nyder godt af at have ham med på holdet, udtaler Steffen Kisselhegn.

Belejligt med en kæde i ryggen

Mens krigen i Ukraine, inflation og energikrise ellers har ramt danske køkkenbranche hårdt, beretter OK Køkkenrenovering på Sjælland om en stejl vækstkurve. I årets første kvartal er antallet af kundehenvendelser ifølge virksomheden steget med over 30 pct. sammenlignet med første kvartal i 2022, men Steffen Kisselhegn understreger, at udviklingen ikke er en anledning til at hvile på laurbærrene.

– Renoveringsbranchen er i hastig vækst, men også en udsat branche i usikre tider, hvor råvaremangel og lange leveringstider kan stå i vejen for salg. Vi ser det derfor som en win-win-situation at fusionere med branchevirksomheder som P.O Køkkener, hvor der er en overensstemmelse i faglighed og værdisæt, siger OK-direktøren.

Også for Poul Offersen er der flere gode grunde til at tilslutte sig kæden, der alt i alt tæller 12 danske afdelinger.

– Min virksomhed gennem syv år, P.O Køkkener, har været godt kørende, men ikke mindst i usikre tider er det alligevel betryggende med en øget økonomisk sikkerhed, der er forbundet med at være blevet en del af en stor aktør i markedet. Samtidig er det fantastisk at have fået en masse nye, dygtige kolleger og sparringspartnere, siger Poul Offersen.

Parterne offentliggør ikke prisen på handlen, og da P.O Køkkener har været en enkeltmandsvirksomhed, er regnskaberne ikke offentligt tilgængelige. OK Køkkenrenovering Sjælland ApS, der blev stiftet i september 2022, har endnu til gode at offentliggøre sit første årsregnskab.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078