23948sdkhjf

Genåbner allerførste butik efter gennemgribende renovering

På Søndergade i Aarhus ligger Danmarks første Søstrene Grene, som blev åbnet for cirka 50 år siden. 

Og fredag 8. september markerer butikken så en milepæl for både sin og detailkædens historie. 

Her åbner butikken nemlig i en ny og gennemrenoveret form - og ifølge kreativ direktør i Søstrene Grene, Cresten Grene, er der tænkt over detaljerne i det nye butiksudtryk. 

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at sætte sig ned og nyde et vidunderligt, kreativt og hyggeligt øjeblik. Vores koncept har altid fokuseret på at tilbyde et afbræk fra en travl hverdag, og det vil denne butik i endnu højere grad kunne facilitere, siger han i en pressemeddelelse. 

Fakta om Søstrene Grene

  • Søstrene Grene er en dansk detailkæde, som har eksisteret siden 1973
  • Søstrene Grene tilbyder et sortiment af produkter inden for kategorierne bolig og interiør, køkken, hobby og DIY, festartikler og gaveindpakning, skole og kontor, børn og leg samt udvalgte sæsonprodukter 
  • Kæden ejes og bestyres af grundlæggerfamiliens anden generation fra hovedkontoret i Aarhus, mens butikkerne primært drives på joint venture- og franchisebasis
  • Søstrene Grene har mere end 270 butikker fordelt på 16 lande og webshops i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig samt partnerdrevne webshops i Schweiz og på Island

Kilde: Søstrene Grene

Som den allerførste Søstrene Grene-butik i verden kommer butikken i Aarhus til at rumme et oplevelsesrum. Det er imidlertid et tiltag, som Cresten Grene ikke er meget for at fortælle om endnu - men han slår fast, at "kunderne skal kunne opleve noget anderledes, noget uventet og noget spændende". 

Renoveringen af Aarhus-butikken har stået på i knap to år. Undervejs er flere træk fra den bygning, som huser butikken, trådt til syne - og de er efterfølgende blevet inkorporeret i butiksopbygningen. 

- Vi har forsøgt at renovere bygningen med dens historie for øje, og inkorporeret nogle detaljer, som fortæller både husets og Søstrene Grenes historie. Vi har blandt andet bevaret kakler fra Jarles Konditori, som var i bygningen fra 1942 til 1978, siger Cresten Grene. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: detailhandel
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.442