23948sdkhjf

Sådan vil modulbygger bygge for økonomisk trængte kommuner

ABC Pavilloners bringer også et nyt forretningsben i spil som del af leje-før-eje koncept

Den midtjyske modulproducent ABC Pavilloner og søstervirksomheden Concept Living har især kommuner, regioner og staten i tankerne med et nyt leje- og ejekoncept.

Kort fortalt kan kunderne leje et præfabrikeret modulbyggeri  over en periode på 10 år, hvorefter den pågældende bygning som en del af aftalen overgår til lejer i en handel.

- Vi oplever, at der blandt andet i kommunerne generelt er færre penge at gøre godt med, når det kommer til opførelsen af daginstitutioner, skoler, bocentre og øvrige byggerier i den offentlige sektor, udtaler direktør i ABC Pavilloner og Concept Living, Kjeld S. Facius, i en pressemeddelelse.

Aftalen vil ifølge direktøren blive omkring 30 pct. billigere end en traditionel korttidsleje på tre – fem år. Ligeledes er der mulighed for at få projektet tilpasse lokalplaner samt opfylde specifikke ønsker til arkitektur, design og indretning, da bygningerne opføres fra bunden.

Ud over daginstitutioner, som de midtjyske firmaer disse år oplever stor efterspørgsel på, ønsker firmaerne på sigt at udvide med andre typer byggerier, såsom kontor- og undervisningslokaler samt senior- og plejeboliger.

Med det nye leje-før-eje tilbud bringes et andet af de midtjyske søsterselskabers nye koncepter også i spil.

Arbejde til egen serviceafdeling

Aftalen rummer således også drift og service i udlejningsperioden via ABC Pavilloners egen serviceafdeling, ABC Facility Service.

- Flere kunder vælger at nedprioritere hele servicedelen, da de ikke har et tilstrækkeligt budget til at hyre de forskellige fagfolk, som skal stå for løbende eftersyn og vedligeholdelse, lyder det fra Kjeld S. Facius.

Det nye forretningsben, ABC Facility Service, blev præsenteret i forsommeren som et service- og driftstiltag med vedligeholdelsesaftaler for ABC Pavilloners egne udlejningsejendomme samt søstervirksomhedens Concept Livings permanente byggerier.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.619