23948sdkhjf

Designvirksomhed teamer op med boligbygger

Mortensen Gruppen og Njordrum indgår samarbejde og starter nyt selskab

Under navnet Mortensen Njordrum vil den østjyske projektudvikler Mortensen Gruppen og den aarhusianske koncept- og designvirksomhed Njordrum skabe klimavenlige og sociale byggerier.

Parterne er allerede i gang med at udvikle et stort projekt i Hatting ved Horsens, og der er flere projekter i pipelinen i det nye selskab.

- Vi har arbejdet sammen på en række projekter – blandt andre vores flagskibsprojekt Hatting Bakker, og vi har været gensidigt imponerede over kompetencer, koncepter og arbejdsform, samt hvor godt vi supplerer hinanden. 

- Vi deler en ambition om at få ting til at ske på en nytænkende måde, og de koncepter, Njordrum har udviklet, flugter rigtig godt med det vi, i Mortensen, gerne vil forfølge, siger Peter Heide Wessel, adm. direktør og partner i Mortensen, i en pressemeddelelse. 

Fra Njordrum, der gør sig inden for koncepter i moderne trækonstruktioner til primært bosteder, daginstitutioner og ældreboliger, lyder det, at det er en "enorm styrke" at blive koblet sammen.

- Det er en stor drivkraft for os at løse sociale og miljømæssige udfordringer, og det kan nu lade sig gøre i langt større skala i samarbejde med Mortensen, siger Martin Wienberg, medstifter og direktør i Njordrum.

Ambitionen er, at de sammen skal være frontløbere inden for udvikling af "helstøbte ejendomskoncepter, som understøtter social udfoldelse og fællesskaber", oplyser Peter Heide Wessel.

Det nye samarbejde er formelt startet op med virkning fra 1. juli. 

Det administrative - herunder økonomi, markedsføring og projektstyring -, vil fremover blive varetaget af Mortensens eksisterende organisation suppleret i projektudviklingsprocessen af medarbejderne fra Njordrum. 

Virksomhedernes respektive kontorer i henholdsvis Horsens og Aarhus fastholdes. 

Kort om aktørerne

Mortensen

Arbejder inden for projektudvikling med særligt fokus på ejendomme, infrastruktur samt bygge- og anlæg.
Virksomheden blev stiftet i juni 2022 af Michael Mortensen, som også ejer selskabet HM Entreprenører.
I dag er der 11 medarbejdere ansat, som til dagligt sidder i Horsens. Peter Heide Wessel er adm. direktør og partner, mens Michael Mortensen er indehaver af selskabet.
På nuværende tidspunkt har Mortensen cirka 30 igangværende projekter, som involverer mere end 200 ha eller 2 mio. kvm primært i området Horsens, Hedensted, Vejle og Juelsminde.

Njordrum

Skaber arkitektur baseret på det modulære, rationelt producerbare og med fokus på den samlede rumlige oplevelse.
Virksomheden bygger for private samt udvikler for professionelle og institutionelle investorer. Udvikling af projekter sker i både Danmark, Sverige og også i Japan.
Selskabet blev stiftet i 2019 af Steffen Toft, Martin Wienberg og Lars Vejen. I dag er der i alt syv medarbejdere, og virksomheden holder til i Filmbyen i Aarhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078