23948sdkhjf

Trælastkæde skruer op – vil være del af håndværkernes skærmtid

Lettere adgang til lovpligtig dokumentation forbundet med klimakrav skal gøre livet lettere for håndværkerne

3 timer og 21 minutter. Så lang tid bruger håndværkere herhjemme i gennemsnit på PC, tablet og mobiltelefon om dagen, viser tal fra Kantar Gallup ifølge Bygma.

Det stiller store krav til virksomhedernes tilstedeværelse på de rette kanaler samt deres evne til at kunne fange og fastholde håndværkernes digitale opmærksomhed.

- Vi oplever, at vores professionelle kunder i højere grad – ligesom resten af befolkningen - flytter deres medievaner online. Det er vi som virksomhed nødt til at agere ud fra. Derfor har vi ekstra fokus på at være digitale med en række forskellige tiltag, som vi løbende udvikler på, forklarer marketingdirektør Lasse Weien Svendsen fra Bygma i en pressemeddelelse.

For at imødekomme håndværkernes medievaner samt branchens øgede fokus på dokumentation har trælastkæden blandt andet udvidet sine digitale tilbud med et digitalt dokumentationsunivers.

- Med ProffDok (det nye dokumentationstilbud) har vi skabt en platform, hvor vores kunder kan downloade den nødvendige lovpligtige dokumentation for at imødekomme klimakravene. Det vil sige EPD’er, vejledninger og certifikater. 

Dataindsamlingen, som før kunne tage dagevis, kan nu ordnes med få klik og findes lige ved hånden, forklarer Bygmas udviklingschef Peter Lippert.

Se nøgletal for:
Læs mere om: DIGITALISERING
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407