23948sdkhjf

Overskud i første regnskabsår

Siden udskillelsen fra Velcom/Jyde Port har Hørning Parket fordoblet omsætningen, skabt overskud og overtaget sin største konkurrent.
Hørning Parket A/S afsluttede et særdeles begivenhedsrigt regnskabsår 2012 med et plus på lige under 0,1 mio. kr. før skat. Det fremgår af selskabets netop offentliggjorte årsrapport, der dækker perioden 14. oktober - 31. december 2012.

- Det er yderst tilfredsstillende, at vi i det første selvstændige regnskabsår kan præsentere et overskud. Det sker efter en kraftpræstation af vores medarbejdere i et år, hvor forandringerne næppe kunne have været større eller flere, siger Hørning Parkets direktør og medejer, Peter Mathiasen.

Han hæfter sig ved, at det er lykkedes at konsolidere selskabet med en egenkapital på over 6 mio. kr. inklusiv ansvarlige lån og gældsbreve til aktionærerne.

Opkøb styrker markedspositionen
At regnskabsperioden strækker sig over knap 15 måneder hænger sammen med, at Hørning Parket indtil oktober 2011 var en del af Velcom A/S sammen med Jyde Port. Ejerne ønskede imidlertid at adskille de to brands, og Hørning Parket blev derfor udskilt i et selvstændigt aktieselskab.

Med opsplitningen tog man hul på en mere offensiv markedstilgang, og aktiviteterne blev styrket kort før jul med overtagelsen af konkursboet efter Woodfloor. Peter Mathiasen betegner investeringen i Woodfloor som en væsentlig styrkelse af Hørning Parkets markedsposition, og han har store forventninger til udviklingen i den kommende tid. Således budgetterer Hørning Parket med en vækst på over 100 procent i 2013.

- Mange, både i og udenfor Danmark, har handlet med Hørning gennem årtier. Det gælder arkitekter, gulvmontører og forhandlere. Styrkelsen af selskabets markedsmæssige platform har givet genlyd i branchen. Særligt overtagelsen af aktiviteterne i Woodfloor og ansættelsen af virksomhedens salgsledelse i Danmark, Sverige og Norge har skabt respekt om vores nye strategi, siger Peter Mathiasen.

Han understreger, at Hørning Parkets lange tradition for produktion af massive gulve også fremover vil udgøre kernen i virksomhedens strategi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11