23948sdkhjf

Bolighus skifter direktør efter underskudsår nummer 15

Mandag var der skiftedag på direktørposten hos Daells Bolighus, hvor en ny mand nu får ansvar for at vende den kronisk underskudsgivende forretning.

Det fremgår af Det Centrale Virksomhedsregister.

Ny mand på posten er Brian Seemann Broe, der tidligere har haft titel af landedirektør for Netto, og senest har haft rolle af driftsdirektør i svenske Dollarstore.

På Linkedin beskriver den nye mand ved roret det som en ”speciel og unik opgave” han nu har fået, og ser man på de seneste års resultater fra den Harald Nyborg-ejede boligkæde, der i dag er nede på to butikker, er der efter alt at dømme en del at tage fat på.

Således skal man tilbage til 2007 for at finde seneste overskudsår fra selskabet, der siden har kumuleret et tab på næsten 290 mio. kr.

Senest kunne Daells Bolighus offentliggøre et 2022-regnskab med et underskud på 20,5 mio. kr., hvilket fra ledelsens side blev kategoriseret som ikke tilfredsstillende og koblet til den urolige verdenssituation, der i fjor ramte store dele af branchen. I årsrapporten blev det desuden konstateret, at der i årets løb var ”iværksat flere besparelser for at nedbringe omkostninger”, mens den daværende ledelse videre varslede, at der i 2023 vil blive ”iværksat flere tiltag som skal styrke salget”.

Af regnskabet kan man videre læse, at Brian Seemann Broe har grebet stafetten i et år, der forventes at ende med et underskud på 14,3 mio. kr., men at målet er, at der på sigt skal tjenes penge, lægger den nyslåede Daells-direktør ikke skjul på.

”Jeg ser frem til at gå forrest for de forandringer som skal til, for at sikre en bæredygtig og lønsom vækst i Daells Bolighus fremadrettet,” skriver Brian Seemann Broe på Linkedin.

Brian Seemann Broe tager over efter Henrik Mathiesen, der tiltrådte ved indgangen til 2020 og dermed fik tre og et halvt år på posten.

LinkedIn

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109