23948sdkhjf

Hay skifter topchef

Siden 2021 har topchefen hos Hay heddet Henry Jones, men nu har det amerikansk-ejede designselskab skiftet ud på posten.

Af Det Centrale Virksomhedsregister fremgår, at Henry Jones pr. 30. juni overlod stafetten til Jesper Brøndum Petersen, der i de seneste fire år har haft titel af kommerciel direktør i virksomheden.

Til Detailwatch oplyser Hay, at Jones har besluttet at flytte tilbage til England, og stifterparret Mette og Rolf Hay, der fortsat er minoritetsindehavere, mener at have fundet den ideelle efterfølger i Jesper Brøndum Petersen.

”Vi er stolte og glade for at have fundet vores nye administrerende direktør i Jesper – hans omfattende kendskab til designbranchen og Hay som virksomhed, samt hans fremragende lederegenskaber og empati, gør ham til den ideelle efterfølger af Henry Jones, som vi helhjertet takker for hans meget vellykkede forvaltning af forretningen i Hay i løbet af de sidste par år,” siger Mette og Rolf Hay ifølge Detailwatch i en meddelelse.

Hay, der siden 2019 har haft amerikanske Herman Miller som majoritetsindehaver, kunne i regnskabsåret 2021/22 bryste sig af en omsætningsvækst på 23,6 pct. Således kom Hay ud af det forskudte regnskabsår med en omsætning på 1,48 mia. kr., mens årets resultat lød på 219 mio. kr. før skat.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172