23948sdkhjf

Møbeldirektør lander ny formandspost

Actona-direktør Jimmi Mortensen kan føje en ny post til CV’et. Den tidligere Flügger-direktør, der i godt to år har stået i front for den Lars Larsen Group-ejede møbelproducent, har således indtaget formandsposten i Rosendahl, hvor han siden 2021 har haft rolle af næstformand.

Det oplyser designvirksomheden i en pressemeddelelse.

– Jimmi har spillet en væsentlig rolle i professionaliseringen af bestyrelsen de seneste år, og med sin mangeårige erfaring med strategi, global produktion og internationalt salg i virksomheder med stærke danske rødder har han med stor indsigt og sikkerhed allerede sat sit væsentlige aftryk på vores fortsatte transformation, udtaler Henrik Rosendahl, der i starten af måneden afstod posten for at sætte sig i direktørstolen hos det familieejede selskab.

LinkedIn

I samme ombæring er to nye medlemmer føjet til bestyrelsen. Det gælder Kim Balle, finansdirektør i transport- og rederivirksomheden Torm, samt Boconcept-direktør Mikael Kruse.

– Med Kim og Mikael ombord tilføjer vi yderligere finansielle kompetencer samt betydelig erfaring med succesfuldt at rulle danske kvalitetskoncepter ud internationalt, udtaler Henrik Rosendahl.

Som led i ændringerne udtræder tidligere Fritz Hansen-direktør Jacob Holm af virksomhedens bestyrelse, der i tillæg til Jimmi Mortensen, Kim Balle og Mikael Kruse Jensen består af grundlægger og direktør for den Nordiske B Corp-bevægelse Nille Skalts.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109