23948sdkhjf

Farvel til Randers+Radius: Kunderne foretrækker ét brand

Halvandet år efter Design Concept Denmark overtog Randers+Radius, er det slut med det velkendte kontraktmøbelbrand. Pr. 1. juni er brandet slået sammen med Andersen Furniture, der er en del af samme organisation, og som altså har trukket længste strå i navnelotteriet.

I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at de to brands design- og kvalitetsmæssigt ligger så tæt på hinanden, at det giver mening at videreføre produkterne under ét navn, og det er en beslutning, tidligere medindehaver af Randers+Radius, Niels Kastrup, støtter op om.

– Randers+Radius har været en del af Design Concept Denmark siden 2022, og jeg har kun oplevet en positiv udvikling siden sammenlægningen. Det har også været tydeligt, at vores produkter kvalitets- og stilmæssigt ligger tæt op ad Andersen Furniture. Jeg har derfor været en stor fortaler for, at Randers+Radius og Andersen Furniture bliver ét samlet brand, udtaler han.

Sammenlægningen medfører, at to websites bliver til et, ligesom kataloger og andet trykt materiale samles, og ifølge Design Concept Denmark blev det sidste års Orgatec-messe, der gjorde det endelige udfald. Her var tilbagemeldingen fra kunderne, at de foretrækker at håndtere et brand i stedet for to, og sådan bliver det altså fremover. Dermed er der sagt farvel til Randers+Radius, der har eksisteret, siden Hadsten-baserede Radius Møbler i 2011 overtog R.Randers.

– Vi har stor respekt for det positive kendskab som Randers+Radius har på markedet, og vi har forståelse for, at det vil tage tid at ændre og vænne sig til, at brandet nu hører til under Andersen Furniture, udtaler COO Morten Bertelsen Hertz og fortsætter:

– I praksis vil vores kunder ikke komme til at opleve ændringen udover, at det bliver nemmere. Vores sælgerteam har siden overtagelsen af Randers+Radius varetaget begge brands, så den positive ændring er her, at der fremadrettet kun arbejdes med én prisliste, website og så videre.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11