23948sdkhjf

Jesper Buchs terrasseinvestering solgt til irsk storspiller

Serieinvestor Jesper Buch har ikke lagt skjul på, at det var en god investering, da han i 2020 overtog 19 procent af sydjyske Treetops. Nu er DR-løven købt ud i en handel, der tilfører terrasse- og akustikvirksomheden et ikke nærmere bestemt millionbeløb.

Det skriver Finans.

Det er irske Kingspan Group, der har overtaget 75 pct. af selskabet, som Ricki Kjeldsen og Dennis Povlsen sammen stiftede i 2011. Mens sidstnævnte nu forlader ejerkredsen tillige med Jesper Buch, fortsætter Ricki Kjeldsen som minoritetsejer af de resterende 25 pct., ligesom han bliver på direktørposten.

Prisen for handlen – samt det millionbeløb, Treetops får tilført som en del af aftalen – er ikke oplyst, men ifølge Jesper Buch er der tale om et ”meget, meget voldsomt exit, der indbringer investoren det ”formentligt” største afkast siden hans succes med Just Eat.

– Jeg kom ind på et godt tidspunkt og vil på ingen måde bremse hans (Ricki Kjeldsens red.) videre færd. Det ville være grådigt og helt forkert. Selvfølgelig ville jeg gerne have været med videre, men jeg kan på ingen måde tillade mig ikke at være tilfreds, siger Jesper Buch til Finans.

Treetops Trading kom ud af 2022 med et overskud på 39,8 mio. kr. før skat, svarende til mere end en tredobling af foregående årsresultat. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083