23948sdkhjf

Millioninvestering skal sikre danske arbejdspladser

Det går stærkt hos KPK Døre og Vinduer.

Stigende efterspørgsel efter træ-/alu-vinduer får den Inwido-ejede dør- og vinduesproducent til at investere et millionbeløb i et nyt CNC-aluminiumsanlæg.

Millioninvesteringen skal lette arbejdsprocesserne i fremstillingen af aluminiumsrammer til døre og vinduer og være med til at effektivisere fremstillingsprocesserne og dermed sikre produktionen i Danmark.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores træ-/alu-døre og vinduer, hvor den udvendige ramme består af det vedligeholdelseslette aluminium, som vi kan tilpasse i de fleste farver. Derfor har vi længe kigget på mulighederne for at effektivisere processerne i produktionen, så vi fortsat kan følge med den fremtidige efterspørgsel, siger Jacob Nielsen, produktionschef hos KPK Døre og Vinduer, i en pressemeddelelse om investeringen.

Med anlægget fjerner man tidskrævende mellemstationer i produktionen af aluminiumsrammerne.

– Indtil nu har vi flyttet aluminiumsrammerne rundt i produktionen til medarbejdere, som manuelt har tilsavet længderne, boret huller til håndtag og efterbearbejdet rammerne. Med det nye anlæg automatiseres de processer uden at gå på kompromis med kvaliteten, og vi samler alle forarbejdningsprocesserne på ét sted, forklarer Jacob Nielsen.

CNC-aluminiumsanlægget er blevet installeret i foråret og er netop sat i drift.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Træfonden sætter ny mand i front
Ny analyse: Prisen på byggematerialer sætter rekord
Inflationen i eurolandene tager endnu et dyk
Her er åbningsdatoen for nyt Ikea-varehus i København
Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark
Spritny hæderspris: Se hvem der står bag Årets Bæredygtige Træbyggeri
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095