23948sdkhjf

Mere medvind til ambitiøst handelsselskab: Ny medejer har internationale ambitioner

Siden opstarten af med Stigefabrikken.dk i 2012 har iværksætterduoen bag Stepshops ApS udvidet med netbutikker i Sverige og Norge. Virksomheden oplever vækst på top- og bundlinje, sortimentet er vokset betragteligt, og holdet tæller nu 14 medarbejdere.

I 2021 købte den store producent af lofttrapper, Dolle A/S, 30 pct. af Stepshops ApS. Nu opruster kommer en ny medejer ombord i form af den internationale e-handelsprofil Anders Munk.

Vi har sammen med Dolle A/S formået at positionere os stærkt i Skandinavien, og med Anders på holdet er vi overbeviste om, at vi nok skal lykkes med at vækste forretningen yderligere i nye lande Peter Christensen, medstifter af Stigefabrikken

Anders Munk har i mere end ti år været en vigtig del af den store onlineforhandler af cykler, tyske Internetstores GmbH. Først som country manager for deres danske butikker og senere som blandt andet Director Internationalization og Vice President Bike.

Ambitionerne er store hos den nye medejer, som tror på, at virksomheden kan gøres til markedsleder inden for sit felt i hele Europa.

– Jeg er imponeret over den positive udvikling og vækst, der er skabt i stigefabrikkerne igennem de senere år. På trods af svære markedsvilkår har teamet formået at vækste både top- og bundlinje. Det har de gjort med et stærkt kundefokus og et stærkt hold af specialister, udtaler Anders Munk.

Nye markeder

Grundlæggerne af forretningen, Lasse Kuhr Simoni og Peter Christensen, ser også lyst på fremtiden på trods af dystre prognoser om opbremsning og nedgang i byggeriet.

– Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at man i byggebranchen ser ind i en usikker fremtid. Derfor har vi det seneste års tid arbejdet hårdt på at sætte det rette team, udvide sortimentet med flere nye hovedkategorier i form af faldsikring og gelænderløsninger – og vi er lige nu på vej med en masse spændende produkter inden for blandt andet trapperenovering, fortæller Peter Christensen.

Forud for åbningen af nye markeder ligger et stort arbejde i at ensrette og strømline processer på tværs af nuværende lande, at opstøve lokale leverandører og rekruttere det rette personale. Her tror både Lasse Kuhr Simoni og Peter Christensen på, at de nye medejere vil kunne bidrage til hurtigere skalering og succes og på nye markeder.

– Vi er stolte over og glade for, at både Anders og Dolle A/S vil tage del i den videre vækstrejse for Stepshops ApS. Vi har sammen med Dolle A/S formået at positionere os stærkt i Skandinavien, og med Anders på holdet er vi overbeviste om, at vi nok skal lykkes med at vækste forretningen yderligere i nye lande, siger Peter Christensen.

Stigefabrikken.dk har eksisteret siden 2012 og er stiftet af Peter Christensen og Lasse Simoni. Siden opstarten i 2012 har stigefabrikkerne leveret stiger, stilladser og trapper til mere end 65.000 kunder i Danmark, Sverige og Norge.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095