23948sdkhjf

Har gjort trægulvet vandtæt: – Det er lige før, at jeg vil kalde det banebrydende

Med en ny teknologi håber gulvvirksomheden Timberman, at trægulve for fremtiden kan blive et mere oplagt valg i entréer og køkkener. Virksomheden har nemlig lanceret løsningen Watertight, og ifølge Timberman selv er gulvleverandøren dermed den første i Danmark, der kan tilbyde vandtætte trægulve.

– Det er en helt ny måde, vi skal se på og tænke trægulve fremadrettet – og det er lige før, at jeg vil kalde det banebrydende inden for vores branche, siger Mogens Fisker, adm. direktør i en pressemeddelelse.

– Når vores trægulve med Watertight monteres, trækkes kliksystemet tættere sammen, og det betyder, at der ingen sprækker er, som væsken kan trænge ned i. Faktisk fungerer det så godt, at vi garanterer, at væsken ikke trænger ned i samlingerne i 72 timer, uddyber han.

Den nye, vandtætte funktion er ifølge Timberman én i rækken af flere innovative løsninger på trægulvene, der i forvejen har en beskyttende Easy To Clean-overflade, ligesom plankerne er beskyttet med Edge Protection, hvilket forhindrer indtrængende fugt ved endestød.

Helt nye muligheder

At trægulvene nu er vandtætte, åbner ifølge virksomheden op for helt nye måder, hvorpå træplanker kan tænkes ind i rum, hvor man ellers vil være tilbøjelig til at vælge andre typer gulve såsom vinyl.

– Det er et praktisk og holdbart trægulv, der foruden at være vandtæt også er overfladebehandlet, hvilket gør det nemt at rengøre og holde pænt – selv i de dybere børstninger – så man undgår skjolder og pletter. Det betyder også, at man sagtens kan tænke trægulve ind i en entré eller i køkkenet, hvor gulvet er mere udsat. På den måde åbner det op for helt nye muligheder stilmæssigt, da man på den måde kan binde stort set alle rum sammen med trægulve, fortæller Mogens Fisker.

Han understreger desuden, at de nye egenskaber ikke betyder, at Timberman har planer om at skrue op for prisen.

– I disse inflationstider vil den slags produktudvikling nok give nogle virksomheder anledning til at skrue på prisen. Det er ikke fordi, at vi slet ikke justerer vores priser normalt – men vi har valgt at lade prisen på vores trægulve med Watertight være den samme som tilsvarende trægulve i vores sortiment. Vi ser det nemlig som naturligt, at vi løbende arbejder på at forbedre og udvikle vores gulve, siger Mogens Fisker.

Watertight bliver løbende indfaset i Timbermans serier Slotsplank og Wideplank i træsorterne ask og eg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095