23948sdkhjf

Bygma sætter erfaren mand i front i Aarhus

Hos Bygma Århus får man pr. 1. juni 2023 glæde af knap 20 års erfaring, når Torben Mikkelsen, som har været ansat i Bygma siden 2005, træder ind som ny direktør.

Torben Mikkelsen kommer seneste fra en stilling som direktør for Bygma Randers, og selvom han nu rykker 40 kilometer sydpå til Århus, giver han ikke helt slip på Kronjylland endnu. Sideløbende med den nye stilling vil han forsat have ansvaret for Bygma Randers frem til 1. december 2023, hvorefter han giver stafetten videre til afløseren, Jack Fomsgaard.

– Jeg glæder mig utroligt meget til de nye udfordringer, der venter mig hos Bygma Århus. Jeg har i forvejen base i lokalområdet, så jeg har et godt kendskab til det marked og de kunder, der opererer her. Det ser jeg som en fordel, og for mig handler det om at trække på mine erfaringer fra tiden i Randers og sikre, at vi hos Bygma altid leverer professionel rådgivning og service i topklasse, siger Torben Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Udover direktørstillingen hos Bygma Randers har Torben Mikkelsen tidligere siddet i syv år som direktør for Bygma Galten.

Ny mand i Randers

Frem mod slutningen af året kommer Torben Mikkelsen til at køre et tæt parløb mellem Bygma Århus og Bygma Randers. Herefter står en lokal kapacitet klar til at overtage tøjlerne i form af Jack Fomsgaard, der er født, opvokset og bosiddende i Randers.

Og Bygma Randers er ikke ukendt terræn for Jack Fomsgaard, da han tidligere har været ansat i proffcenteret i otte år, senest som salgschef. De seneste fire år har han varetaget rollen som salgschef i XL Brejnholt i Randers og har derudover 20 års erfaring fra trælastbranchen i Randers.

— Bygma Randers står mig meget nært, og derfor er det med stor stolthed og ydmyghed, at jeg har takket ja til stillingen som direktør. Jeg glæder mig til at møde mange af mine gamle kollegaer igen, og så venter der en spændende udfordring, hvor jeg kommer til at trække på mit indgående kendskab til markedet og kunderne i og omkring Randers, siger Jack Fomsgaard.

Jack Fomsgaard tiltræder som direktør for Bygma Randers d. 1. december 2023.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064