23948sdkhjf

40 års erfaring giver glade kunder i vinduesindustrien

Hos MILA Beslag vægter man erfaring og ekspertise lige højt, og derfor er direktøren taknemmelig for netop at have kunnet fejre to medarbejderes 40 års jubilæum.

Personlige relationer er alfa og omega i de fleste brancher, også i vinduesindustrien. Kan man holde på sine medarbejdere i mange år, har man et godt udgangspunkt for at oparbejde og vedligeholde gode relationer til sine kunder. Det oplever man hos virksomheden MILA Beslag, hvor man i et team på 18 medarbejdere har haft fornøjelsen af at afholde hele to 40 års jubilæer her i 2023. Adm. direktør Claus Homann forklarer:

“Det er et privilegium, at vi har to medarbejdere, der tilsammen repræsenterer mere end 80 års erfaring. De har begge to i den grad været med til at præge MILA gennem årene, og de er begge garanter for det høje serviceniveau, vi yder kunderne.”

Salgschef Bo Vestergaard Rasmussen nyder godt af sin erfaring

Den første af jubilarerne er Bo Vestergaard Rasmussen, der blev ansat den 3. januar 1983 som eksportsælger til Norge og Sverige. Her 40 år senere er han salgschef med speciale i Finland, der udgør et stort marked for MILA.

“Gennem årene har mit arbejde ændret sig meget. Før i tiden brugte vi meget tid på at købe og sælge, mens vi i dag satser på at udvikle skræddersyede specialprodukter til kunderne,” siger Bo Vestergaard Rasmussen. Ifølge ham selv er hans lange erfaring en stor fordel, fordi vindueskulturen er overraskende forskellig fra land til land:

“I eksempelvis England og Finland har man helt andre måder at konstruere vinduer på, så der skal vi kunne levere andre beslag, end i Danmark. Der er forskellige byggetraditioner, også bare på den anden side af Øresund, så det skal man være opmærksom på.”

Jens Stoltze Jensen fejrer 40 år i salgsafdelingen

I MILA’s salgsafdeling sidder også Jens Stoltze Jensen, der kunne fejre 40 års jubilæum den 1. april 2023. Han startede som ung mand på lageret og koordinerede det indgående gods, men har siden bevæget sig rundt i salgsafdelingen og har opbygget tætte relationer til mange af MILA’s kunder.

“Da jeg startede, var der mange producenter her på Sjælland, som jeg rejste rundt og besøgte, men i dag er de væk, så nu handler det om at servicere kunderne på andre måder. Arbejdet her hos MILA har givet mig stor frihed og masser af ansvar i forhold til at dyrke kontakten til kunderne,” siger Jens Stoltze Jensen.

FAKTA:
MILA beskæftiger 18 medarbejdere og er specialister i alle former for beslag til vinduer og døre. Se mere på www.milabeslag.dk


Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063