23948sdkhjf

Indretningsspecialister har udvidet repertoiret med succes

Egentlig har Søborg-baserede Komplet Interieur gennem mange år specialiseret sig i indretning af hoteller og restaurationer, men med nye måder at arbejde på følger også nye krav til landets mange kontorbyggerier. Det har skabt en åbning for indretningsvirksomheden, som ejendomskoncernen NREP nu for fjerde gang har valgt til at stå for den komplette indretning af loungeområdet i et af koncernens Woods-kontorhoteller.

– Totalløsninger af lounge, reception, restaurant og hotelværelser er vores helt klare styrke, siger direktør Christian Bondo Gravesen, der peger på, at Komplet Interieur i samarbejde med kunder og indretningsarkitekter står for både design, produktion og montering af inventar.

– Vi har et mangeårigt samarbejde med nøje udvalgte producenter. De er med på så mange opgaver, at specialfremstillet i praksis er standard og dermed ikke dyrere forklarer han.

Årligt løser virksomheden mellem 10 og 20 større og mindre totalindretningsopgaver i hele landet herunder Færøerne, Island og Grønland. I mange år arbejdede Komplet Interieur primært med hotelindretning, loungeområder og restaurationer, mens der løbende blev udvidet til områder som plejehjem og institutioner, og senest er indretning af kontorer altså føjet til repertoiret.

En skattet partner

Den nye indretningsopgave omfatter hele den 800 kvm store stueetage i det kommende kontorhotel Nordport i Københavns Nordhavn, der indrettes med reception, cafémiljø, siddegrupper og mødehjørner. Og Søborg-virksomheden har allerede vist sit værd hos opgavestilleren, der for fjerde gang har valgt Komplet Interieur til indretningen af et Woods-byggeri.

– For Woods er oplevelsen af arbejdspladsen vigtig. Vores kunder og deres medarbejdere skal opleve, at det skaber værdi for dem at tage på arbejde. Derfor gør vi os umage med at skabe en imødekommende og inspirerende arbejdsplads med fokus på brugeroplevelse, bæredygtighed, indretning og service, siger Anders Sælan, Head of Build Product, NREP. Han tilføjer:

– Samarbejdet med Komplet har været rigtigt godt. Vi arbejder med mange opgaver, og deres samlede rådgivning om løsninger, design og materialer tilfører værdi til vores produkt. Samtidig er processen smidig, og de er fleksible, når vi undervejs bliver klogere, og vores koncept justeres.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078