23948sdkhjf

Interiørvirksomhed planter træer i tusindtal

65.000. Så mange træer gør interiørvirksomheden Rice klar til at plante i anledning af virksomhedens 25-års jubilæum, der fejres onsdag d. 3. maj.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

De tusindvis af træer bliver plantet på jorden omkring en midtfynsk gård, som virksomheden i fjor erhvervede sig til formålet, og selvom den adm. direktør gerne drømmer større, er træplantningsprojektet ifølge ham en god start.

– Det er begrænset, hvor mange midler, vi kan bruge på det, så vi kan ikke gennemføre et stort projekt, men vi kan gøre en mindre forskel, og det synes jeg, at vi skal. Det er et langsigtet projekt, men det er nemt at administrere. Vi skal rense skoven for ukrudt de første tre år, og når de små træer så har vokset sig større, kan de klare sig selv, og vi kan nemt køre ned at kigge på dem, forklarer Philippe Gueniau, adm. direktør i Rice, til avisen.

Træerne, der plantes, bliver af forskellige arter, og er udvalgt med ud fra deres evne til at optage og lagre CO2. Rice har investeret 6,5 mio. kr. i projektet, der kommer til at strække sig over 36 hektar tidligere landbrugsjord.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
35 års køkkenerfaring: JKE vender tilbage til Kolding
Fredericia Furniture får markant stempel efter 360-graders måling
Fra skrot til Ikea: Giganten får egen container på genbrugspladsen
Efter butiksåbning: Direktør til vente på ”det helt rigtige tidspunkt”
Nyt fra bestyrelser og direktioner
Lokale forhandlinger giver timelønnede 2,9 procent i lønstigning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109