23948sdkhjf

Boconcepts danske butikker konkurs

Selskabet bag Boconcepts to danske butikker er taget under konkursbehandling, men den verdensomspændende møbelkæde har ikke tænkt sig at opgive forretningen på hjemmebanen.

Det skriver Finans.

Overfor mediet bekræfter kurator Jacob Staghøj Troelsen, at det er Boconcept der har indgivet begæringen om konkurs mod franchiseselskabet, der drev butikkerne i København og Ishøj. Ifølge ham er gælden stor, men han er ikke desto mindre fortrøstningsfuld, hvad angår udsigterne til at finde en køber.

Også hos Boconcept håber man på at finde en ny franchisepartner, så butiksdriften på dansk grund kan fortsætte, og ifølge adm. direktør Mikael Kruse Jensen ser man særligt muligheder i Aarhus- og Københavnsområdet. Han understreger desuden, at den danske konkurs skal ses i lyset af, at Boconcept er en global spiller, og han peger på, at særligt det danske marked har været hårdt ramt energikrisen.

– Når man har været så hårdt ramt, bliver det lidt mere udsat. Vi prøver altid at støtte vores franchisere, vores partnere. Det har vi også gjort her i Danmark. Vi har haft al form for support - også finansiel support. Også før jeg kom til. Men nogle gange fører det ikke til det ønskede resultat, og så må man finde en løsning, der fungerer for begge parter. I denne situation har en konkurs været den bedste tekniske løsning, siger Mikael Kruse Jensen til avisen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
35 års køkkenerfaring: JKE vender tilbage til Kolding
Fredericia Furniture får markant stempel efter 360-graders måling
Fra skrot til Ikea: Giganten får egen container på genbrugspladsen
Efter butiksåbning: Direktør til vente på ”det helt rigtige tidspunkt”
Nyt fra bestyrelser og direktioner
Lokale forhandlinger giver timelønnede 2,9 procent i lønstigning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11