23948sdkhjf

Millioninvestering: Nu udvider Davidsens Tømmerhandel

Spaden er netop blevet sat i jorden til første etape af en større udvidelse hos Davidsens Tømmerhandel i Vejle Nord. Udvidelsen er en del af virksomhedens ambitiøse vækstplaner for Trekantområdet og indebærer en tocifret millioninvestering, der blandt andet mere end fordobler det nuværende butiksareal

Davidsens Tømmerhandel vil vinde de vejlensiske håndværkere, og derfor går virksomheden nu i gang med en omfattende udvidelse af den eksisterende butik på Tulipvej 2 i Vejle Nord. Der venter en større modernisering og udbygning, der skal styrke den lokale forankring i Trekantområdet og give bedre muligheder for at lagerføre varer tilpasset den lokale efterspørgsel.

Hos regionsdirektør i Davidsens Tømmerhandel, Claus Uhre-Schmidt, er der stor opbakning til udvidelsen af tømmerhandlen, som skal fremtidssikre afdelingen og skabe vækst i lokalområdet:

- Vores brand i Vejle og omegn er meget stærkt, og det bygger vi nu videre på gennem en tocifret millioninvestering, der skal sikre tømmerhandlen mange år ud i fremtiden, siger han og fortsætter:

- Vi er meget bevidste om, at det lige i øjeblikket er usikre tider i branchen, men vi har stor tiltro til, at investeringen i endnu bedre service kan tjene sig hjem på den lange bane, for vi har et velfunderet tilhørsforhold til lokalområdet.

Det giver os en geografisk fordel, som vi uden tvivl kan gøre ekstra nytte af, når vi snart kan tilbyde bedre forhold for kunderne og et endnu bredere varesortiment, der som altid er tilpasset den lokale efterspørgsel, Freddy Kristensen, trælastdirektør

Lokal forankring styrkes: Vil fortsat være en vigtig samarbejdspartner til projekter i nærområdet

Hos den lokale trælastdirektør, Freddy Kristensen, berettet han i samme pressemeddelelse om høj aktivitet og positive forventninger til salget i Vejle og omegn, hvor man allerede er involveret i flere projekter.

Han fortæller, at man oplever en tendens i byen til at nybyggeriet primært spirer i den nordlige ende af byen, hvor butikken ligger placeret.

- Det giver os en geografisk fordel, som vi uden tvivl kan gøre ekstra nytte af, når vi snart kan tilbyde bedre forhold for kunderne og et endnu bredere varesortiment, der som altid er tilpasset den lokale efterspørgsel, siger Freddy Kristensen.

Fordobler butiksareal og sætter 200 m2 solceller på taget

Udvidelsen af tømmerhandlen sker i flere etaper. Først gælder det en udvidelse af trælasten på 2.500 m2, der samtidig optimerer logistikken for kunderne, som også kan se frem til forbedrede ind- og udkørselsforhold. S

enere på året går udvidelsen af butiksarealet i gang, som mere end fordobles fra 400 m2 til 1.000 m2 og blandt andet indrettes med en ny afdeling til arbejdstøj på 1. sal.

Udover at fordoble butiksarealet, så opsættes der næsten 200 m2 solceller på taget som led i Davidsens bæredygtighedsstrategi. Arbejdet påvirker dog ikke butikkens åbningstider:

- Vi har prioriteret at holde butikken åben gennem hele byggeriet, så vi fortsat er tilgængelige for vores kunder, og det betyder, at butiksoplevelsen i perioder bliver en smule anderledes. I den forbindelse håber vi, at vores kunder vil være ekstra tålmodige og bære over med os, så de i fremtiden kan få en endnu bedre oplevelse, når de handler hos os, afslutter Freddy Kristensen.

Går alt efter planen, står hele byggeriet i og omkring tømmerhandlen færdigt i foråret 2024.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
35 års køkkenerfaring: JKE vender tilbage til Kolding
Fredericia Furniture får markant stempel efter 360-graders måling
Fra skrot til Ikea: Giganten får egen container på genbrugspladsen
Efter butiksåbning: Direktør til vente på ”det helt rigtige tidspunkt”
Nyt fra bestyrelser og direktioner
Lokale forhandlinger giver timelønnede 2,9 procent i lønstigning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156