23948sdkhjf

Vroom vroom: Vinduesproducent teamer op med racerkører

Når den kendte racerkører Jan Magnussen inden længe vender tilbage til dansk motorsport, bliver det med Outrup Vinduer og Døres logo på køredragt og bil.

Vindues- og dørproducenten har nemlig indgået en kontrakt med den firdobbelte vinder af 24-timers løbet Le Mans i GT-klassen kort efter, at den danske racerkører annoncerede, at han vender tilbage til dansk motorsport og deltager i den kommende danske TCR-sæson.

Hos Outrup er man spændte på samarbejdet, der varer sæsonen ud, og medarbejderne på Nykøbing Mors glæder sig til at se virksomhedens logo på en af Danmarks mest kendte racerkørere. Noget, der er blevet arbejdet på i krogene gennem det seneste år.

– Vi havde Jan Magnussen forbi til flere spændende foredrag sidste år, hvor han virkelig fangede nysgerrigheden hos vores kunder. Siden da har vi arbejdet på forskellige samarbejdsmuligheder, men da vi hørte, at Jan Magnussen ville vende tilbage til dansk motorsport, lå det lige til højrebenet at hoppe med på vognen, udtaler salgschef Jan Kampmann i en pressemeddelelse.

Et match på værdier

Her fremhæver han ikke mindst de værdier, Outrup og Magnussen ifølge salgschefen har til fælles, nemlig ordentlighed, integritet og professionalisme.

– Det viser han både som individ og som sportsudøver, hvor han blandt andet blev kåret til ’Most Popular Driver’ i det amerikanske Le Mans-mesterskab flere gange. Derfor ser vi et godt match i Jan Magnussen, og vi er stolte af at få fremvist vores logo side om side med en af Danmarks største racerkørere gennem tiden, siger Jan Kampman.

I Magnussen-lejren er man ligeledes spændte på samarbejdet. Ikke mindst hos racerkøreren selv, som sætter stor pris på, at han nu kan indlede et længerevarende samarbejde med Outrup.

– Jeg er utroligt glad for, at Outrup har valgt at indlede et tæt samarbejde i den kommende TCR-sæson, og de bliver en vigtig del af mit mål om at stryge til tops i mesterskabet. På baggrund af de gode arrangementer, vi har haft tidligere, vidste jeg, at det her var en virksomhed, som deler min passion og vilje til at præstere bedst, siger Jan Magnussen.

Outrup Vinduer & Døres logo vil være synligt på Jan Magnussens køredragt og på racerkørens bil, som han stiller op i for svenske Team Auto Lounge Racing, når TCR-sæsonen starter den 20. maj på Jyllandsringen ved Silkeborg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078