23948sdkhjf

1105 TEMA: High Tech til køkkenet

Artikel i Træ og Industri November 2005

High Tech til køkkenet



Tekst: Kaj Hansen Træ & Industri, November 2005.

Et hav af inretninger, beslag og lukkeanordninger som er påmonteret diverse korpus, vidner om at der i dag findes masser af muligheder til indretning af skuffer og skabe i køkkenet.

- Ja, det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen, fortæller salgsdirektør Kristen Søndergaard, da Træ og Industri besøgte O.L.Beslag.

- Komplekse løsninger er hovedoverskriften for de produkter, som O.L. Beslag står for. Et skuffeudtræk er ikke bare et skuffeudtræk, men systemer, og vi er ikke bare leverandører, men samarbejdspartnere og rådgivere, siger Kristen Søndergaard.

O.L. Beslag, der er forhandler af blandt andet Blum’s produktprogram, deltager ofte aktivt i køkkenproducenternes produktudviklingsopgaver med rådgivning til indretninger og valg af beslag m.m.

Zoneopdelt køkken
- Konen kan ikke smække med lågerne mere, såfremt de er monteret med hængsler fra Blum, fortæller Kristen Søndergaard og viser et hængsel med Clip Top BLUMOTION, som er et adaptivt system, der gør, at låger og skuffer lukker ganske stille de sidste par centimeter, uanset bevægelseskraft og hastighed.

Til den problemløse indbygning omkring låger tilbyder firmaet flere muligheder – til direkte montering eller med adapter.

Et køkken skal fungere optimalt, samtidig med at det designmæssigt skal være nutidigt og fremtidssikret.

Da man erfaringsmæssigt har et køkken i ca. 20 år, kan det godt betale sig at være kritisk og ikke mindst stille krav til indretning af sit køkken.

Hos O.L. Beslag har man opstillet et køkken der er Zoneopdelt. Det vil sige, at der er en naturlig arbejdsgang og forløb af de aktiviteter der normalt forekommer i et køkken. fordelt på forsyning, opbevaring, køkkenvask, forberedelse og koge/bage. Konceptet, der går under navnet DYNAMIC SPACE, er udviklet hos Blum i Østrig.

Kristen Søndergaard understreger vigtigheden af, at systemet, eller konceptet om man vil, bliver implementeret rundt om i det enkelte køkkenstudie, så de kunder, der skal investere i et nyt køkken, også får den optimale løsning.

Stiller krav
- Der foregår i øjeblikket store forandringer i kundernes krav og ønsker til køkkenindretning. Vi har hos os den nødvendige fleksibilitet til at kunne efterkomme alle disse uden begrænsninger, fastslår Kristen Søndergaard.

For de fleste er investeringen i et nyt køkken at sammenligne med investering i en ny bil, men hvem kører i dag i den samme bil i 20 år ?

- Ser man på forbrugstid i et køkken, er forholdet det, at den er på ca. en uge pr. måned. Derfor er det vigtigt, at man stiller krav. Det er netop disse som man har forsøgt at opfylde til fulde i DYNAMIC SPACE, slutter Kristen Søndergaard fra O. L. Beslag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094