23948sdkhjf

Holmris B8 rykker ind på 7.100 nye kvadratmeter

Holmris B8 har i nye rammer sikret sig mere lagerplads i det sjællandske. Den Bjerringbro-baserede kontormøbelleverandør har således indgået lejeaftale med Aviva Investors og den paneuropæiske logistik- og ejendomsudviklingsspecialist, Verdion, der står bag logistikparken E20 Park Copenhagen.

Holmris B8 har lejet sig ind i den spritnye fase af byggeriet, DC1, der står færdig ved udgangen af måneder, og her får møbelleverandøren 7.100 kvm lager- og logistikkvadratmeter med tilhørende kontorfaciliter og mezzaninrum at boltre sig på.

– Holmris B8 er vokset betydeligt i de seneste par år, hvilket har ført til, at vi er vokset ud af vores nuværende lager, fortæller adm. direktør Flemming Ib Windfeld i en pressemeddelelse.

– I processen med at finde en ny lager- og logistikløsning har det været vigtigt for os at finde en udbyder, der understøtter HOLMRIS B8's bæredygtighedsdagsorden. Det har vi fundet i E20 Park Copenhagen. DGNB Gold-klassificeringen er vigtig for os, og vi vil certificere vores kontor under DGNB Room. Bæredygtighed er kernen i vores forretning, og vi ser certificeringer som DGNB som stærke værktøjer til at sikre, at vi alle bevæger os i den rigtige retning, fortsætter han.

I logistikparken slutter møbelvirksomheden sig til eksisterende lejere som børnetøjsvirksomheden Molo og dækfirmaet NDI Group, og parterne bag parken glæder sig over, at kunne byde endnu en lejer velkommen.

– Dette er en vigtig aftale, der markerer startskuddet for udlejningen af vores seneste udviklingsfase, inden byggeriet afsluttes senere på måneden. Vi oplever en betydelig interesse for de resterende enheder i denne fase fra en række nationale og internationale virksomheder, der alle er fokuseret på kvaliteten og de høje miljømæssige standarder af lagerfaciliteterne samt logistikparkens strategiske beliggenhed og gode transportforbindelser, siger Daniel Carstens, Commercial Manager, Verdion.

Når byggeriet af E20 Park Copenhagen er fuldendt på den 38 hektar store byggegrund, kommer logistikparken til at rumme 150.000 lager og- logistikkvadratmeter, hvilket ifølge bagmændene gør den til en af landets største.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078