23948sdkhjf

1005: LINDLARSEN samles i ét domicil

Artikel i Træ og Industri Oktober 2005
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

LINDLARSEN A/S, der blev dannet ved fusionen af LIND MASKINER A/S og LUDVIG M. LARSEN AS i april 2004, samler nu alle aktiviteter i domicilet i HI Park i Herning. Flytningen er tilendebragt pr. 1.oktober 2005.

Adm. direktør Frands Ellersgaard udtaler:
”Sammenlægningen af vores to hidtidige domiciler sker, fordi vi har et ønske om at effektivisere såvel logistik som organisation og omkostninger. Samtidig skal sammenflytningen fremover sikre os et optimalt grundlag for et styrket internt samarbejde til gavn for vores kunder og leverandører. Netop nu, hvor opsvinget i træ-, plast- og aluminiumindustrien for alvor tager fart, er det nødvendigt for os, at vores organisation får de optimale arbejdsbetingelser, som en samlet adresse medfører.”

LINDLARSEN tilbyder et bredt og stærkt udvalg af løsninger til bearbejdning af træ, aluminium og plast, og har en række af verdens største og førende maskinproducenter, fx italienske SCM Group og Cefla Finishing Group i ryggen. LINDLARSEN beskæftiger 55 medarbejdere.

Ændringer i ejerskab og ledelse
I forbindelse med en rekapitalisering af LINDLARSENs moderkoncern SMEF GROUP A/S er den hidtidige majoritetsaktionær, den finske kapitalfond CapMan, nu blevet 100 procent ejer af SMEF GROUP A/S og dermed også LINDLARSEN A/S. Der er truffet en strategisk beslutning om, at de to datterselskaber Nissenpack A/S og LINDLARSEN A/S fremover udvikles som selvstændige virksomheder. I denne forbindelse er ledelse og bestyrelse i koncernen ændret således, at Peter Bøgild Christiansen og Frank Nissen ikke længere er tilknyttet selskaberne.

Vi står gerne til rådighed for eventuelle spørgsmål til ovenstående og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062