23948sdkhjf

Køkken-trekløver bliver til firkløver

Et aarhusiansk trekløver er blevet til et firkløver i jagten på øget vækst i et svært marked. Design Center Aarhus, der står bag køkkenbutikkerne JKE og Multiform på Søren Frichs Vej i byen, har udvidet ejerkredsen, så den nu består Chris Jakobsen, Thomas Knudsen, Jesper Christensen og nytilkokmne Martin Ulrich Nielsen.

42-årige Martin Ulrich Nielsen har designet køkkenløsninger i 15 år, først hos Svane Køkkenet og siden hos Multiform i Aarhus. De seneste 18 måneder har han som Product & Showroom Manager for Svane Køkkenet haft ansvaret for at tegne nye butikker og træne personale i hele køkkenkæden, og det er således en erfaren køkkenmand, der er trådt ind i Design Center Aarhus og dermed tilbage i Ballingslöv-koncernen.

– Både JKE og Multiform har et enormt potentiale i deres sortiment af kvalitetsprodukter og design, og jeg glæder mig virkelig meget til at være med til at udbrede kendskabet til begge brands i Aarhus og Østjylland, siger Martin Ulrich Nielsen i en pressemeddelelse.

Målet med at styrke ejerkredsen er blandt andet at øge kendskabet til både JKE og Multiform i Østjylland, og øge salget af de to køkkenmærker til både privat og erhverv.

– Vi leverer Multiform køkkener til et stigende antal byggefirmaer, fortæller Chris Jakobsen, der peger på, at stadigt flere byggefirmaer ønsker at tilbyde kunderne danskproducerede køkkener, der kan holde i generationer.

– Martin Ulrich Nielsen er den helt rigtige til at styrke vores vækst i et svært marked, vurderer han, og også den nye mand på holdet ser gode muligheder for at bidrage til den samlede indsats.

– Jeg glæder mig til at blive en del af ejerkredsen. Vi har forskellige kompetencer og supplerer hinanden rigtigt godt. Potentialet i at forhandle to stærke brands efterlader os med et enestående sortiment inden for køkken, bad og garderobe. Vi kan mikse og matche de to brands, og det giver os ekstra gode muligheder for at hjælpe kunderne til deres drømmeindretning, siger Martin Ulrich Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Træfonden sætter ny mand i front
Ny analyse: Prisen på byggematerialer sætter rekord
Inflationen i eurolandene tager endnu et dyk
Her er åbningsdatoen for nyt Ikea-varehus i København
Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark
Spritny hæderspris: Se hvem der står bag Årets Bæredygtige Træbyggeri
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078