23948sdkhjf

Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt

Gode erfaringer fra hovedstaden får nu trælastkæden Stark til holde endnu en forretning åbent døgnet rundt. Fra mandag den 27. marts får de nordjyske håndværkere således mulighed for at hente byggematerialer hos Stark Aalborg på alle tider af døgnet – et tiltag, som ifølge trælastkæden skal gøre det lettere at nå rettidigt i mål med byggeprojekterne.

– Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. Noget af det vigtigste for vores professionelle håndværkerkunder er at holde gang i deres byggeprojekter, siger trælastdirektør Jakob Glintborg i en pressemeddelelse.

– Ved at holde åbent 24-7 kan vi sørge for, at håndværkerne aldrig behøver at gå i stå, fordi de for eksempel mangler værktøj eller byggematerialer. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt - bogstaveligt talt, fortsætter han.

Otte års gode erfaringer

Det er mere end otte år siden, Stark udvidede åbningstiderne i den københavnske City-forretning, og dermed blev den første danske trælastkæde, der gav sig i kast med døgnåbne butikker. Da adm. direktør Søren P. Olesen gjorde status oven på de første 100 døgnåbne døgn, var erfaringerne ovenud positive.

– Vi kan konstatere, at vi har ramt et behov, der ikke er blevet dækket af andre i branchen. Vi har omsætning hele døgnet - også i nattetimerne. Og ikke nok med det: Omsætningen og besøgstallene er dobbelt så høje som forventet. Det travleste tidspunkt er i de tidlige morgentimer, hvor andre byggecentre har lukket – både i hverdagene og i weekenden, udtalte Stark-direktøren ifølge Dagens Byggeri i slutningen af 2014.

Nu er kæden så klar til at gentage succesen i Aalborg, hvor Jakob Glintborg ligeledes peger på de gode erfaringer fra hovedstaden.

– Vi ved fra vores 24-7 forretning i København, at mange håndværkere er begejstrede for muligheden for at handle døgnet rundt. Det giver noget fleksibilitet, hvis man for eksempel skal overholde tidsfrister, mangler nogle afgørende byggematerialer på skæve tidspunkter eller bare gerne vil i gang før myldretidstrafikken, siger Jakob Glintborg.

Selvom det er de færreste byggerier, der bygges på døgnet rundt, ser trælastdirektøren altså gode grunde til, at der kan købes værktøj og materialer både nat og dag.

– Byggeriet er en dynamisk branche, og vi ved fra Starks 24-7 forretning i København, at når først muligheden er der, benytter flere og flere kunder sig af den. De sætter faktisk stor pris på fleksibiliteten både i deres daglige arbejde og ved akut opståede behov som for eksempel vand- og stormskader, siger Jakob Glintborg.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Træfonden sætter ny mand i front
Ny analyse: Prisen på byggematerialer sætter rekord
Inflationen i eurolandene tager endnu et dyk
Her er åbningsdatoen for nyt Ikea-varehus i København
Ny vestjysk trælastdirektør gør comeback i Stark
Spritny hæderspris: Se hvem der står bag Årets Bæredygtige Træbyggeri
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109