23948sdkhjf

0605: Træ og Industri går i tæt samarbejde med V.O.V

Artikel i Træ og Industri Juni 2005
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Med virkning pr. 1. august 2005 har Træ og Industri Træets indgået et tæt samarbejde med Foreningen af Grossister i Værktøj og Værktøjsmaskiner ( V.O.V ) omfattende en række forskellige initiativer.
V.O.V dækker med sine godt 100 medlemsvirksomheder den største del af leverandørerne af maskiner, værktøj og udstyr til såvel jern- og metalindustrien som til træ- og møbelindustrien.

Medlemsvirksomhederne inden for leverandørkredsen til træ- og møbelindustrien omfatter blandt andet de tidligere medlemmer af Foreningen af Importører af Træbearbejdningsmaskiner ( FIT ), der er medarrangøre af Træindustriens Indkøbsmesse (TIMI), som afholdes hvert andet år i Fredericia Messecenter.

Seminar og konferencer
Samarbejdet mellem V.O.V og Fagbladet Træ og Industri har været under forberedelse et stykke tid, men vil nu som nævnt være på plads efter sommerferien.

Konkret går det ud på, at V.O.V anvender Træ og Industri som informationsformidler til sine medlemsvirksomheder. Det gælder blandt andet medlemsinformationer, annoncering af møder, generalforsamlinger, messer, formidling af nyheder og nye teknologiske tiltag m.m.

Herudover omfatter samarbejdet også at Træ og Industri og V.O.V vil udbyde/afholde nogle faglige seminarer om specifikke faglige tiltag samt i et vist omfang fælles projekttiltag.
Mindst en gang om året vil der blive afholdt en konference om aktuelle teknologiske tiltag og nyheder, samt andre spændende emner, herunder hvorledes samspillet mellem leverandør og kunde/forbruger kan udbygges og styrkes.

Hurtig nyhedsformidling
Det er vigtigt at branchens leverandører fremover virker som sparring og deltager i udviklings- og projektopgaver over for den enkelte kunde. Det er vigtigt at nyheder formidles hurtigt til branchens virksomheder, og at de vel at mærke formidles på samme tid. Det er her, V.O.V ser nogle gode mulighed for, vil kunne styrkes igennem samarbejdet med Træ og Industri.
Træ og Industri og dermed også Træets Arbejdsgiverforening har store forventninger til samarbejdet med foreningen af Grossister i Værktøj og Værktøjsmaskiner, og vi tror på, at dette vil kunne styrke det faglige indhold i bladets redaktionelle indhold, ligesom det naturligt vil øge bredden i Træ og Industris annoncemængde. Sidst, men ikke mindst tror vi på, at dette nye tiltag vil højne informationsniveauet til gavn for træ- og møbelindustrien og vore abonnenter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078