23948sdkhjf

Løsning på vej i køkken-konflikt

De stridende parter har nu taget det første skridt i striden omkring den fremtidige udvikling af Vordingborg Køkkenets arealer.
I slutningen af marts truede Vordingborg Køkkenet via flere medier med at forlade hjembyen. Årsagen var, at Vordingborg Kommune havde ændret planerne for et areal bag virksomhedens fabrik.

Oprindeligt var planen, at virksomhedens grunde skulle udstykkes til parcelhuse, men i den nye Kommuneplan for 2013 havde matriklen ændret status til rekreativt område.

Nu er bestyrelsesformand for Vordingborg Køkkenet, Ingolf Jacobsen, og borgmester Henrik Holmer imidlertid blevet enige om, at der skal slås knude på sagen. Parterne er blevet enige om at udarbejde en udviklingsaftale for arealerne, og i en pressemeddelelse skriver de blandt andet:

- I forbindelse med den i flere medier omtalte sag omkring Vordingborg Køkkenet finder vi det nødvendigt, at prøve at få slået en knude på sagen. Der har allerede i ugen efter, at den første historie blev bragt, været afholdt møde mellem Vordingborg Køkkenets bestyrelsesformand, ejendomsselskabets direktør og Vordingborg Kommune for at få fjernet de misforståelser, som førte til avishistorierne.

Den nye udviklingsaftale skal sikre den kort- og langsigtede anvendelse af arealerne på en, for ejeren, økonomisk forsvarlig måde. Aftalen skal foreligge, inden høringsperioden for kommuneplanen udløber, så kommunalbestyrelsen med baggrund i den kan ændre kommuneplanrammen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094