23948sdkhjf

0605 TEMA: "Design og møbel" Interzum 2005

Artikel i Træ og Industri Juni 2005
På Interzum 2005 præsenterede REHAU følgende highlights:

• Design og harmoni
• Design og stilhed
• Design og materiale


Design og harmoni
Det børstede stål-design-look er i perfekt harmoni til moderne køkkendesign. REHAU præsenterede trendsættende magic produkter fra RAUKANTEX-familien. Magic RAUKANTEX kantbånd, RAUVOLET metallic line jalousisystem og RAUWALON skurelister passer sammen i farverne.

Design og stilhed
For at citere Nietzsche: ”I stilheden ligger styrken”. Videnskabelige undersøgelser har vist, at støj forårsager stress og har negativ indflydelse på den menneskelige organisme. At dette begrænser individets ydeevne er en logisk konsekvens heraf. Dette er meget aktuelt, da der i øjeblikket designes mange åbne kontorer, hvor der er larm fra kollegers telefonsamtaler, printere, kopimaskiner m.m. Det absolutte highlight på dette års REHAU-stand var RAUVOLET Acoustic Line jalousisystem.

RAUVOLET Acoustic Line er en intelligent og patenteret løsning med et flot metal-look og design. Form og design går op i en højere enhed. Huller i profilernes overflade og et specielt lydabsorberende viskose-baseret uvævet materiale absorberer genererede lydbølger. RAUVOLET Acoustic Line absorberer støj og bidrager således til at skabe rolige omgivelser på arbejdspladsen. Dette forøger den enkelte medarbejders effektivitet i det daglige arbejde. Ikke for ingenting blev REHAU’s nye jalousisystem tildelt dette års ”interzum award” for ”High Product Quality”.

Design og materiale
I RAUKANTEX-programmet anvendes det miljøvenlige materiale PP. RAUKANTEX magic kanter i PP med et aluminium- eller stål-look er egnet til kanter på møbler i stuer og soveværelser. Kanterne leveres i tykkelser fra 0,4 til 1,0 mm. Service skrives med stort hos REHAU, hvilket indebærer hurtig levering for kanter fra RAUKANTEX-programmet.

Express programmerne
Hurtigere, mere fleksibelt, endnu bedre RAUKANTEX Express Collection. Denne kollektion er ideel til individuelle ordrer eller nye projekter, som skal realiseres inden for kort tid. REHAU tilbyder farver i mange nuancer og kan således leveres i mere end 300 farver og overfladefinish.

RAUSOLID – fordi komfort er mere end en formalitet
RAUSOLID-bordplader fra REHAU fås i både 3 mm, 6 mm og 10 mm tykkelse. Der findes mere end 20 farver og overfladefinish. Pladerne kan med stor fordel anvendes til af møbelindustrien til bordplader og til køkkenborde og badeværelsesmøbler med integreret vaske.
Yderligere oplysninger:REHAU A/S Tlf. 4677 3700 Fax: 46750077
www.rehau.dk majbritt.sarwar@rehau.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111