23948sdkhjf

0605 TEMA: Innovation og fremtid

Artikel i Træ og Industri Juni 2005
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

MØLLER TRADING er en godt to år gammel virksomhed med speciale i import af hårdttræ fra Asien og Sydamerika. Mere end 10 års erfaring med hårdttræ i ØK og Danske Trælast sikrer professionel indsigt og håndtering i alle led, fra skovning, savværk, lagring, transport og til træet leveres til kunden.

Spansk Iroko til danskernes terrasser. Jeg er faktisk lidt stolt over at være først i Skandinavien med denne træsort. Den ligner teak med en smuk glød, en spændende træstruktur, og den hører til de selvimprægnerende hårdttræstyper og er samtidig prismæssigt fordelagtigt, fortæller indehaveren af Møller Trading Anne Marie Møller, og fortsætter;
Igennem mange år har jeg personligt arbejdet med og set mange forskellige træsorter komme og gå. Smukke træsorter, men umulige at arbejde med, eller alt for dyre for danskernes pengepung. Træsorter, der er kedelige i strukturen, har den forkerte farve, begrænsede anvendelsesmuligheder eller svært tilgængelige. Dog er der mange med gode egenskaber.

Efter de første 2 års opstart er det her lykkedes Møller Trading at finde en spændende træsort, der kan leve op til stort set alle danskernes smag i trend samt anvendelse, endvidere med egenskaber, der lever op til anvendelse i det Skandinaviske klima, siger Anne Marie Møller til Træ og Industri.

Kommer fra Sydamerika
Med eneforhandlingen i Skandinavien fra producenten Romea Legnami spa, er Møller Trading nu ude med Spansk Iroko for sæsonen 2005 og 2006.

Spansk Iroko i terrasseplanker er et højkvalitetsprodukt, profileret på den ene side, glat på den anden og med afrundede hjørner og kommer fra Sydamerika i færdige terrasseplanker i dimensionen 28 mm x 145 mm. Terasseplankerne importeres primært med henblik på videresalg i tæt samarbejde med interesserede forhandlere.

Fra tanke til handling
Møller Trading og Spansk Iroko har mange spændende fremtidsmuligheder og ideer for 2005 og 2006. Det er min plan og udvide produktsortimentet i Spansk Iroko i et bredere perspektiv til den Skandinaviske byggebranche, fortæller Anne Marie Møller.

MT Mahogni er tungest
MØLLER TRADING er en handels- konsulentvirksomhed for import og salg af blandt andet mahogni primært fra Østen til danske træforbrugende virksomheder.

Vi ved, at der i Danmark stilles betydeligt højere krav til kvaliteten end i det øvrige Europa, derfor har MØLLER TRADING speciel kontrol med sine varer, og vores standard - MT Mahogni - rækker ud over internationale standarder, forklare Anne Marie Møller og fortsætter;

Vores koncept består i at yde kunderne en ensartet høj kvalitet hver gang. Et kvalitetskontrolleret og kvalitetssorteret produkt. Med bedre kvalitet optimerer kunderne deres produktion, og dermed reduceres mandetimer, spildprocenter og en forbedring af indtjeningen, siger hun til Træ og Industri, og slutter;

Vores kunder vælger MT Mahogni fordi:
• MT Mahogni generelt og kvalitetsmæssigt overgår andre træsorter til samme formål.
• MT Mahogni langt overvejende er tungere (550-900 kg pr. m3) end DVC's krav (dansk vindueskontrol min. 500 kg pr. m3).
• på grund af den rette struktur er MT Mahogni nemmere at arbejde i.
• MT Mahogni har en pæn ensfarvet mørkerød farve.
Yderligere oplysninger på tlf. 4032 4200 eller e-mail: amm@mollertrading.dk se også www.mollertrading.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078