23948sdkhjf

0505 TA: Nyhed fra TA Forsikring

Artikel fra Træ og Industri Maj 2005
I løbet af maj - juni måned 2005 vil TA's medlemmer blive kontaktet af TA's samarbejdspartner forsikringsmæglervirksomheden Willis, idet TA Forsikring nu kan opfylde et længe næret ønske fra medlemmerne og tilbyde medlemmerne en erhvervs- og produktansvarsforsikring.

For at kunne tegne erhvervs- og produktansvarsforsikring er der ikke noget krav om, at medlemmerne i forvejen skal have tegnet forsikringer i TA Forsikring.

Tilbudet om at tegne erhvervs- og produktansvarsforsikring er kommet i stand på grund af det tætte samarbejde med Topdanmark om TA Forsikring. Til forskel fra mange erhvervs- og produktansvarsforsikringer, der så at sige er standardprodukter, kan det nye forsikringstilbud, der ud over at forsikringerne med hensyn til pris matcher markedsvilkår, også tilpasses den enkelte virksomheds forsikringsbehov og sikre en for medlemmet optimal forsikringsdækning.

TA Forsikring kommer således sammen med sine samarbejdspartnere i TA Forsikring - Topdanmark og Willis - med et nyt alternativ til det bestående forsikringsudbud.
Lasse Jensen TA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063