23948sdkhjf

0505 TEMA: HJEM A/S forbereder sig til yderligere ekspansion

Artikel fra Træ og Industri Maj 2005

HJEM A/S forbereder sig til yderligere ekspansion

Tekst Kaj Hansen Træ og Industri, maj 2005.

Det godt et år gamle byggefirma, HJEM A/S, der er hjemmehørende i Hammerum, forbereder sig til yderligere ekspansion. Det sker igennem tilførsel af ny aktiekapital samt en styrkelse af den daglige ledelse.

Selskabets første leveår har fra en økonomisk synsvinkel været en meget svær periode. Der har været mange udviklingsomkostninger som har været uforudset høje. Dernæst havde man fra begyndelse en for lav prissætning på de 200 kvadratmeter store enfamilie-huse, som man har solgt mere end 80 stykker af. Med denne positive modtagelse af konceptet i markedet - sammen med positiv udvikling i rentabiliteten, har selskabets aktionærer besluttet at reetablere kapitalgrundlaget. Det sker igennem nytegning af aktiekapital i erkendelse af,
at nyudvikling og ekspansion koster penge.

Med virkning fra den 7. marts 2005 er ledelsen i selskabet også blevet styrket. Det sker med ansættelsen af Torben Andersen, 43 år, der indtræder som administrerende direktør pr. samme dato. Torben Andersen, der bor i Aulum, kommer til Hjem A/S med en baggrund som HD i organisation og som Produktionsingeniør – og med 16 års industrierfaring fra tekstil- og beklædningsindustrien. De seneste 6 år som direktør for Pagh Mørups Børnekonfektion A/S og Skjern Trikotage-Farveri A/S.

Selskabets hidtidige direktør, Gunnar Ottosson, 60 år, fortsætter som direktør i selskabet. Nu med ansvar for produktion, indkøb og produktudvikling. Torben Andersen vil varetage den daglige ledelse omkring økonomi, salg og byggepladsledelse.

Ansættelsen af den nye direktør sker som en planlagt aktivitet i forhold en fastlagt strategi om vækst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094