23948sdkhjf

0405 TEMA: Listeklipper til store dimensioner

Artikel i Træ og Industri April 2005
I forbindelse med årets Ligna show i Hannover, 2.- 6. maj, er Morsø præsenteret ved producenten, Dan-list A/S.
Det Randrusianske firma, præsenterer på stand: A84 ( Hal 25 ) sit store udvalg af gehringsklippere.
På gehringsklipper siden er den største nyhed, Morsø model EH-XL.

EH-XL, er en fuldautomatisk elektrisk / hydraulisk listeklipper, der betjenings- og sikkerhedsmæssigt kan sammenlignes med Morsø EH, og Morsø EH-Turbo, og ligeledes : Lavt støjniveau og , INGEN STØV !!!.

Den alt afgørende forskel ligger i de tekniske data for maskinen.
For Morsø EH-XL, lever fuldt ud op til sit navn, og er i stand til at klippe emner på op til 150 mm. i bredden og ikke mindre end 250 mm. i højden. Vel at mærke, I den samme høje kvalitet, som de øvrige Morsø gehringsklippere.

EH-XL blev præsenteret første gang, sidste år ved Springfair ( Birmingham, England ), og den første maskine blev leveret i slutningen af Februar 2004.
Siden er salget gået over al forventning, og efter dette års show i Bologne ( Italien ) , er efterspørgslen på det nærmeste eksploderet, udtaler Direktør Claus Pedersen fra Dan-list A/S.

Desuden vil man kunne finde Morsø`s Sprosseklippere og fræsere, til fremstilling af vinduessprosser, vinduesposter, frontlåger til køkkenskabe etc.
I forbindelse med dette, har Dan-list A/S sidste år fået forhandling af det tyske firma: Hoffmann`s Svalehalefræsere og tilbehørspakke.

Det har vist sig, at en lang række producenter bruger en kombination af Morsø`s sprosseklipper og Hoffmann maskiner til fremstilling af låger, rammer etc., og det har derfor været naturlig at indgå i et samarbejde med det Tyske firma om, at markedsføre vores produkter. Ved at kombinere de to maskintyper, giver det producenten mulighed for at fremstille produkter af meget høj kvalitet, og ikke mindst, særdeles smukke og unikke samlinger.

Dan-list A/S er ved årets Ligna repræsenteret ved 2 stande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064