23948sdkhjf

0405 TEMA: Op til 150 enkeltmoduler for påføring af overflader

Artikel i Træ og Industri April 2005

Op til 150 enkeltmoduler for påføring af overflader

Kilde: Træ og Industri, april 2005.
Tekst: Kaj Hansen, Træ og Industri.

Overfladebeskyttelse af bearbejdede emner, hvad enten det drejer sig om lakering, imprægnering, lasering eller bejdsning, er uomgængelig i træ- og møbelindustrien. Med den kendte VACUMAT®-teknologi tilbyder Schiele Maschinenbau med over 150 enkeltmoduler et væld af løsninger til påføring på overflader eller på alle emneflader – skræddersyet til den enkelte kundes krav.

Systemerne fra Schiele er effektive og rentable og opfylder de høje miljøkrav, der stilles til genindvinding af lak og bortskaffelse af restprodukter. Driftsomkostningerne holdes nede takket være den næsten spildfri filtrering og genanvendelse af de materialer, der anvendes til overfladebelægningen.

På LIGNA 2005 i Hannover udstiller Schiele et nyt imprægneringsanlæg i ”ministørrelse” – IMP® VM-MINI REGMAT– der er baseret på fordelene og teknikken fra de større anlæg, men som giver mellemstore virksomheder muligheden for at få en pladsbesparende og effektiv løsning til en fornuftig pris. Schiele Maschinenbau GmbH Hal 20 – stand B 12.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078