23948sdkhjf

0405: Juckers blev "Årets leverandør 2004"

Artikel i Træ og Industri April 2005

0405: Junckers blev "Årets leverandør 2004"

Det blev Junckers Industrier A/S, der løb med hæderen, da Trælasthandlerunionen - TUN den 10. februar uddelte prisen »Årets leverandør«.

Kandidaterne til titlen som »Årets leverandør« var de virksomheder, som det seneste år har lagt de fleste og bedste katalogdata ind på den såkaldte ByggeBasen – en internetbaseret produktdatabase. Med ByggeBasen kan medarbejderne i tømmerhandler og byggemarkeder med få klik finde produktoplysninger, så som tegninger, tekniske data, samlevejledninger, billeder med videre.

Junckers Industrier A/S fik overrakt prisen af TUNs formand Jørgen S. Hansen i forbindelse med TUNs årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

I begrundelsen for kåringen af Køge-virksomheden fortalte TUN-formanden, at Junckers i 2004 har fået katalogdata på stort set alle sine produkter.
- Informationerne er relevante og gennemtænkte – og samtidig har Junckers målrettet oplysningerne henholdsvis til den private og professionelle bruger, forklarede Jørgen S. Hansen, inden han overrakte en skulptur af kunstneren Steffen Lüttge, kaldet Æg, til Jørgen Jensen fra Junckers Industrier A/S.

Junckers Industrier, som er Europas største producent af massive trægulve, blev valgt i et tæt opløb med Aalborg Portland A/S og Vandex A/S, som også har markeret sig med mange og gennemarbejdede produktinformationer i ByggeBasen.

TUN er brancheorganisation for flere end 400 trælaster, byggematerialeforretninger og byggemarkeder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109