23948sdkhjf

0405 TEMA: AMH satser på træindustrien

Artikel i Træ og Industri April 2005
- Eneste vej til øget rentabilitet i træindustrien er gennem automatisering
Af Kaj Hansen Træ og Industri


AMH Logistics A/S er en nyetableret leverandør, der blandt andet har som målsætning, at øge konkurrencegraden i træindustrien.
Gennem innovativ og anderledes tænkning indenfor intern logistik, håndteringsprocesser i produktionen samt automatisering af mellemvare og færdigvarelageret, vil AMH komme med nye spændende muligheder for træindustrien til, at reducere omkostninger i produktionen.

AMH vil overflytte kompetence og erfaringer fra andre dele af industrien, hvilket vil virke som et friskt pust, der vil sikre træindustrien videre produktudvikling indenfor specielt intern logistik og lagersystemer.

Ole Madsen der driver AMH, har flere års erfaring indenfor systemintegration fra de største og mest komplekse logistik systemer i Skandinavien. Ole Madsen har sat fokus på træindustrien, da der her er et stærkt behov for reducering af håndteringsomkostninger i produktionsflowet, hvilket medfører at cost benefit er særdeles essentiel i AMH´s løsninger.

På produktsiden vil AMH tilføre træindustrien et af Skandinaviens bredeste produktporteføljer indenfor alle typer af transportører, fuldautomatiske pakkelinier samt det nyeste indenfor automatisering af lager og distributionssystemer.

AMH vil tilføre træindustrien en ny og forfriskende puls gennem anderledes systemtænkning, samt et meget bredt kompetence og produktgrundlag .
AMH´s forretningsgrundlag har 4 forretningsben:

• Transportører og logistiksystemer til træindustrien
• Interne logistiksystemer til generel industri
• Automatisering af distributions- og lagersystemer
• Unikke koncepter ”her udvikles der”

Det er AMH´s kerne kompetence, at løse en automatiseringsproces gennem skarp analyse efterfulgt af en totalløsning med nøjagtig de produkter, der simpelt dækker behovet. Har du lyst til at høre mere omkring konceptet, kan du kontakte

Yderligere oplysninger hos AMH Logistics A/S Tlf.: 70 23 82 32 Direktør Ole Madsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078