23948sdkhjf

Møbelkæden rykker ind i Kalundborg

Fire lokale handelsfolk realiserer til maj en gammel drøm om at etablere møbelbutik i Kalundborg. Butikken bliver del af Møbelkæden.
“Det kan ikke være rigtigt, at en handelsby som Kalundborg i nu fire år ikke har haft en decideret møbelforretning.”

Sådan lyder ræsonnementet hos fire lokale erhvervsdrivende, og derfor åbner de til maj en 800 kvm. stor møbelforretning ved siden af Jem & Fix på Stejlhøj 30A. Butikken får navnet Møbelkæden Kalundborg og bliver derved del af en af landets største møbelkæder.

- Vi glæder os som små børn til at komme i gang med at sælge møbler i Kalundborg. Det har gennem mange år været en drøm for os at starte forretning i byen, siger Klaus Stolshøj-Pedersen, der bliver daglig leder af forretningen.

Han har netop afsluttet en uddannelse i International Sales and Marketing og har mere end 12 års erfaring som møbelhandler i både Danmark og Canada.

Bag butikken står Bjarne Stig Larsen, Laust og Troels Hougaard Larsen, der i dag driver butikkerne Mørkøv Bolignyt og Vig Møbelhus. Det vil de fortsat gøre sideløbende med den nye butik i Kalundborg, hvor Klaus Stolshøj-Pedersen i det daglige vil tilbyde kalundborgenserne møbler fra blandt andre Topline, Zerostress, Skovby og Haslev Møbelsnedkeri.

Møbelkæden er en frivillig butikskæde, og trods krisen har man oplevet en positiv udvikling de senere år. Alene i 2013 er der kommet tre nye medlemmer til, og Møbelkæden tæller nu 54 butikker – 49 i Danmark, to i Spanien, to i Sverige og en enkelt i Grønland.

Læs også: Møbelkæden har fundet sin niche
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125