23948sdkhjf

Gratis seminar om fødevaresikkerhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brd. Klee A/S

På Foodtechmessen i MCH afholdes 13. november to konferencer om fødevarekontaktmaterialer, som bestemt er værd at blive klogere på, hvis man har en holdning til fødevarekontaktmaterialer. GRATIS deltagelse. Ingen tilmelding.

Fødevarekontaktmaterialer – med fokus på produktionsudstyr

Der er tale om to sammenhængende konferencer, som afholdes tirsdag den 13. november. Begge er præsenteret af miljøkemiker Charlotte Legind fra Fødevarestyrelsen:

Kl. 10.00 – 11.30 | Fødevarekontaktmaterialer (FKM) – med fokus på produktionsudstyr – Krav i reglerne til sikkerhed og dokumentationKrav i reglerne til sikkerhed og dokumentation (formiddagen):
Formålet med fødevarekontaktmateriale-reglerne er at sikre fødevarerne mod afsmitning af smag, lugt og stoffer i sundhedsskadelige mængder fra de materialer som fødevarerne er i kontakt med, inden de lander hos forbrugeren. Oplægget vil give et overblik over fødevarekontaktmateriale-reglerne i Danmark og EU med fokus på den dokumentation, der skal ledsage materialet i alle handelsled.

Kl. 13.00 – 14.30 | Fødevarekontaktmaterialer (FKM) – med fokus på produktionsudstyr – Fødevarestyrelsens kontrol
Fødevarestyrelsens kontrol (eftermiddagen):
Hvert led i forsyningskæden for fødevarekontaktmaterialer har ansvar for, at reglerne bliver overholdt. Dette gør det interessant at høre oplægget og blive klogere på Fødevarestyrelsens tilsyn med fødevarevirksomheder såvel som producenter og importører af fødevarekontaktmaterialer.

Afholdes i The School: IFC World Congress i Hal F | Sprog: Dansk

Print din gratis billet her.

Husk også at besøges Brd. Klees stand i hal K - K8328, hvor vi viser produkter for maskinbyggere til fødevareindustrien.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brd. Klee A/S

Gadagervej 11
2620 Albertslund
Danmark
Brd. Klee A/S

Send til en kollega

0.107